El Gospel Sense Fronteres de Moisès Sala celebra 20 anys de vida

Text – Redacció. Fotografies – Antoni Bofill.

Moisès Sala és un home sempre d’actualitat i de bones xifres: 20 anys de trajectòria professional l’avalen com a líder carismàtic del gòspel; dirigeix 3 cors  importants de Catalunya (The Gospel Viu Choir, Gospel Project i Heaven On Earth Gospel Choir); més de 22.500 persones han format part dels seus tallers i el mes de gener va realitzar la seva 400 Gospel X-Perience al Petit Palau de la Música Catalana de Barcelona amb la participació de més de 440 persones. I encara n’hi ha més…!

©Antoni Bofill

El pròxim 17 d’abril celebrarà els 20 anys del seu projecte de responsabilitat i acció solidària Gospel Sense Fronteres (GSF). I ho farà duent a terme per primera vegada una Gospel X-Perience a Malawi (Àfrica) de la mà de l’ONG Active Africa. Aquesta es farà a la comunitat rural de Kapiri on Sala hi serà 14 dies per contribuir a l’empoderament de les dones africanes en situació de vulnerabilitat, tot i que també hi participaran infants i joves amb aquesta situació.

©Antoni Bofill

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: