La première del concert d’“Eufòria”, amb els protagonistes i en pantalla gran, al Teatre Coliseum de Barcelona 

Text – Redacció-CCMA. Fotografies – Jordi Play.

Aquest vespre s’ha presentat i projectat el concert d’”Eufòria” que es va celebrar el 16 de juliol, al Palau Sant Jordi, i al qual van assistir 17.000 persones. Tot un èxit que es va enregistrar en directe i que s’ha estrenat en pantalla gran i un so espectacular al Teatre Coliseum de Barcelona, que el 2023 farà 100 anys d’història i s’està preparant per celebrar-ho. El dia 6 de gener s’emetrà per TV3. Aquest és el primer dels dos concerts que es van celebrar, el gran èxit de convocatòria del primer va fer que diumenge 17 de juliol se’n fes un segon. 

20.12.2022, Barcelona Première de Eufòria: el concert, al Teatre Coliseum. foto: Jordi Play

A les 19.00 hi ha hagut una catifa vermella amb els exconcursants del programa i altres protagonistes del talent com els coaches i el jurat, membres del consell de govern de la CCMA i de la direcció de TV3. Cap a les 20.30 ha començat l’acte presentat per Marta Torné en què alguns dels concursants han explicat les emocions i anècdotes que van viure en aquell primer concert.  

20.12.2022, Barcelona Première de Eufòria: el concert, al Teatre Coliseum. foto: Jordi Play

Just després s’ha projectat el concert sencer que es va enregistrar amb un desplegament excepcional, dues unitats mòbils, realització exclusiva de les pantalles del concert, 17 càmeres, més de 100 canals d’àudio (per posproduir en Dolby Atmos), enregistrament en 4K HDR per oferir la millor experiència possible, amb la màxima qualitat. El Sant Jordi a la pantalla, per reviure aquest espectacle únic.   

A l’acte també han assistit fans del programa. 

20.12.2022, Barcelona Première de Eufòria: el concert, al Teatre Coliseum. foto: Jordi Play

A més, el divendres 30 de desembre també s’emetrà per TV3 un making of del concert, un documental que recull la preparació amb els assajos i el treball dels artistes i, també, com estan sent les seves vides més enllà del programa, un cop han iniciat les seves carreres professionals en solitari. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: