Arriba la gran final d’“Eufòria Dance”  

Text – Redacció-CCMA. Fotografia – CCMA.

Demà, a les 22.05, TV3 emetrà la final d’“Eufòria Dance”. Els 16 aspirants que han aconseguit arribar a la gran gala final hauran de lluitar amb totes les seves armes per obtenir una de les 12 places que els permetran ballar a la segona edició d’“Eufòria”. En aquesta ocasió la mecànica canvia, ja que sis dels ballarins seran seleccionats directament pel jurat, mentre que els altres sis seran escollits pel públic. La Clàudia, la Scorpio, el Chung-Man i el Triquell seran els exeufòrics convidats en aquesta cita. 

Després de dues gales apoteòsiques, arriba la gran final d’”Eufòria Dance”, on el nivell de competició serà més alt que mai. Els grups de ballarins i ballarines professionals hauran de defensar tres grans coreografies d’una complexitat enorme dissenyades per Albert Sala amb la col·laboració de la seva ajudant, Aina Casanovas, que compten amb elements de vestuari i atrezzo que els complicaran encara més executar-les.  

Al llarg de la nit es coneixeran els 16 finalistes amb més profunditat a través d’uns vídeos de presentació especials on explicaran els moments més importants de la seva vida, que interpretaran amb el moviment del seu cos. 

La gala estarà carregada de hits, entre d’altres “Despechá” o “Llorona” de Rosalía; un recopilatori de música urbana catalana, on s’hi barrejaran temes de Figa Flawas, Bad Gyal i Siderland, i un medley de boy bands, que inclou cançons dels Manel, Back Street Boys o el grup sud-coreà BTS. 

I no ho faran sols, aquesta setmana la gala comptarà amb la visita de quatre grans exeufòrics: la Clàudia, la Scorpio, el Chung-Man i el Triquell, qui presentarà el seu nou single, “Jugular”. 

En aquesta final, el jurat, que serà encara més exigent que a les gales anteriors, decidirà quins sis ballarins o ballarines formen part del cos de ball de la segona temporada d’”Eufòria”, mentre que els altres sis els decidirà el públic del plató a través d’una votació, després de veure la darrera prova de freestyle.  

L’última gala d’”Eufòria Dance” canvia de dia i s’emetrà la nit de dijous, a les 22.05, en una final que portarà a casa una combinació explosiva de ritme, espectacle i eufòria.  

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: