“Cites Barcelona”: motxilles emocionals i els colors de la ciutat de Barcelona 

Text-Redacció-CCMA. Fotografies – CCMA.

L’Hotel W, dissenyat per Ricardo Bofill, és l’escenari dels últims dies de rodatge de “Cites Barcelona”. En una suite amb vistes espectaculars de Barcelona, la premsa ha pogut conversar amb Pau Freixas, director i productor executiu creatiu, al costat d’Èric Navarro, i amb els actors Carlos Cuevas i Clara Lago. 

El director i els actors amb el cap de Ficció i Cinema de TV3 i el director creatiu d’Amazon Prime

“Cites Barcelona” és un collage de les moltes ciutats que hi ha dins la ciutat de Barcelona on es troben, en sis nous capítols, aquests personatges carregats de les seves motxilles emocionals. La sèrie és el que passa quan la tecnologia desapareix i l’únic que queda són dues persones amb les pròpies necessitats i contradiccions. 

L’arribada d’un nou any envaeix de felicitat tots els presents al luxós Hotel W. Tots menys la Laura. Mentre sonen les dotze campanades, la Laura busca companyia desesperadament a Tinder, fins que troba en Jan, un noi que sembla estar tan sol i trist com ella. 

Després de dues temporades d’èxit de “Cites”, la sèrie dirigida per Pau Freixas tornarà a les pantalles amb el títol de “Cites Barcelona”. Els nous capítols de la tercera temporada de la sèrie estan produïts per Filmax i es podran veure tant per TV3 i les seves plataformes digitals com per Prime Video l’any que ve.

“Són dues persones a les quals la nit de Cap d’Any els han abandonat les seves respectives parelles, i es troben a veure si “un clau treu un altre clau”, explica Clara Lago, la Laura en aquest capítol de “Cites Barcelona”. 

És el tercer dia de rodatge envoltats de les espectaculars vistes de l’Hotel W, sí, aquest que té forma de vela i que ja forma part del perfil de la ciutat de Barcelona. El rodatge, que va començar el diumenge 16 d’octubre, tot just acaba amb aquest Cap d’Any, i els protagonistes són dos personatges “abandonats”.  

Carlos Cuevas, que havia seguit les dues temporades de la sèrie a TV3, quan va rebre la proposta de participar-hi, de treballar amb Pau Freixas i amb Clara Lago, va donar una resposta ràpida i concisa: “Sí, sí, sí, …quan?”. Pocs dubtes també per part de la Clara, que també havia sentit parlar molt positivament de la sèrie. 

Clara Lago interpreta la Laura, un personatge que li ha aportat “l’experiència de poder jugar d’una manera natural a la comèdia des del drama”. “Un to que em sembla que es pot gaudir molt tant com a actriu com des del punt de vista de l’espectador”, afirma. 

Carlos Cuevas interpreta el Jan. “Quan fas un cert personatge, la indústria tendeix a fer-te repetir el mateix perfil. Però en aquest cas em trobo amb un paper que em permet treballar el personatge des d’un lloc més insegur, més apocat, no tant de lideratge o de tio decidit com els que havia estat treballant”, comenta l’actor de “Merlí”, entre moltes altres sèries. 

“Cites Barcelona” compta amb Pau Freixas i Èric Navarro, que ha escrit bona part dels guions, com a productors executius creatius. “Quan ens van oferir una tercera temporada, després de 8 anys, vam pensar com podíem fer evolucionar la sèrie, per molt que estiguéssim enamorats del seu esperit, de les seves històries d’amor, de sexe, de morbo i un punt de voyerisme”, explica Pau Freixas. 

“Quan la vam fer, 8 anys enrere, les cites per internet eren com un tema tabú, tothom deia que s’havien conegut en un bar quan en realitat s’havien conegut a Tinder. Ara, en canvi, el que és estrany és que coneguis la parella en un bar. Les cites per internet ja són la normalitat i es converteixen un punt de partida diferent per a la sèrie”, afegeix Èric Navarro. 

Cada capítol, com en les temporades anteriors, té dues cites autoconclusives i que van en paral·lel. En total, seran sis capítols que mostraran trobades entre diversos personatges. Alguns, pocs, ja seran coneguts del públic, com els interpretats per Laia Costa, Nausicaa Bonnín i Eva Santolaira, que van protagonitzar algun dels primers episodis.  

Com en les altres dues temporades, la ciutat de Barcelona serà l’escenari de “Cites Barcelona”. Es podran veure llocs que van quedar de banda en les temporades anteriors “Hi ha una cita que és molt de Raval, del carrer Joaquim Costa, una altra que acaba a la torre del telefèric”, explica Navarro. I altres llocs com el terrat del Ritz, aquest Hotel W a tocar de la Barceloneta, se sumen als “molts colors de la sèrie. Un collage de les moltes ciutats que hi ha dins de Barcelona depenent de l’època de l’any però també del teu estat d’ànim”, afegeix Freixas. 

Pels dos creadors, aquesta nova temporada de “Cites” es caracteritza per “gent amb les seves motxilles emocionals. Gent divertida que encara no han processat del tot el que els ha passat, i això els converteix en personatges interessants i enriquidors de conèixer”. Aquesta “Cites Barcelona” continuen amb el to de “bon rotllo” de les primeres temporades, amb alguns moments més dramàtics. 

“Cites Barcelona” són trobades entre desconeguts, històries sobre el que passa quan la tecnologia desapareix i l’únic que queda són dues persones amb les pròpies necessitats i contradiccions.  

TV3 i les seves plataformes digitals emetran aquesta tercera temporada íntegrament en català i estrenaran en exclusiva els dos primers capítols, mentre que a Prime Video es podrà veure en altres idiomes. 

Aquesta tercera temporada de “Cites Barcelona” està produïda per Filmax i Citas La Serie, AIE, amb la participació de TV3 i de Prime Video. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: