Miki Núñez i Mariona Escoda presentaran les Campanades a TV3 

Text – Redacció-CCMA. Fotografia – CCMA.

Miki Nuñez i Mariona Escoda donaran la benvinguda al nou any als espectadors de TV3, i ho faran des de la Font Màgica de Montjuic, on es podrà gaudir d’un espectacle de música, pirotècnia, una escenografia monumental i una innovació tecnològica puntera, que organitzarà l’Ajuntament de Barcelona. Precisament, avui al matí el Consistori explicarà i donarà detalls d’aquest espectacle de cap d’any, que promet ser d’alta volada, i que deixarà unes imatges que, de ben segur, projectaran la ciutat arreu del món en una nit tan especial. 

La programació especial de les Campanades començarà al voltant de les 23.30 de la nit del 31 desembre, i s’allargarà fins ben bé passada la mitjanit. Mariona Escoda i Miki Nuñez seran a l’Avinguda Maria Cristina, ja que enguany es recupera el format d’espectacle de campanades que s’ha perdut el dos últims anys a causa de la pandèmia pel Covid. 

Miki Nuñez, que aviat publicarà el seu nou treball discogràfic, ha estat el presentador, juntament amb Marta Torné, de la primera temporada d’”Eufòria”, el talent show musical que TV3 va emetre fins al juny amb gran èxit d’audiència. A més, el cantant terrassenc també és l’autor de la cançó de l’estiu de TV3 i Catalunya Ràdio, el videoclip de la qual va protagonitzar, justament, amb Mariona Escoda. 

L’artista vallenca va ser una de les 16 concursants d’”Eufòria”, i es va alçar com a guanyadora en la gala final del 17 de juny, amb un suport incontestable del públic.  Recentment, Mariona Escoda ha publicat el seu primer single en solitari, ja com a guanyadora. La conducció de les campanades serà el seu primer repte com a presentadora de televisió. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: