El Circ Raluy Legacy presenta aquest Nadal a Barcelona el seu nou espectacle

Text – Redacció- Circ Raluy Legacy. Fotografies – Circ Raluy Legacy.

A partir del divendres 16 de desembre i fins al 12 de març de 2023, el circ Raluy Legacy torna a Barcelona després de dos anys d’absència, per presentar la que és la seva producció més sorprenent i arriscada fins avui. Un fascinant show amb reconeguts artistes internacionals, una exclusiva i singular producció que desplega tot el seu art i el “savoir faire” de la família Raluy amb un objectiu clar: viure, sentir i compartir aquest ART tan singular que és el circ.

© Circ Raluy Legacy

In Art we trust és un sorprenent show sense precedents que ens transporta a la més pura essència del circ, quant la sorpresa i l’emoció fascinaven al públic, deixant-se impressionar per l’espectacle. Amb aquesta producció hem volgut retre homenatge a l’art, amb que vivim i confiem des de fa més de cent anys, les sis generacions de la família” comenta Louisa Raluy, codirectora del circ.

© Circ Raluy Legacy

Estem davant de la producció més visual i sorprenent que la família ha creat fins avui. Després de 5 mesos de gira, In Art we trust ja ha seduït a més de 40.000 espectadors.¿Esteu preparats? 

© Circ Raluy Legacy

“No és només un espectacle de circ, combina moltes tècniques on es troben diferents mons i disciplines. Ens hem deixat la pell i el cor en aquest nou espectacle on cada número és una obra d’art per si mateix.  Hem reunit el millor team per oferir el millor circ” comenta Kerry Raluy, germana de la Louisa i codirectora del circ.

La nova producció compta amb ingredients d’excepció: Els Triplets, tres artistes que desafien el trapezi amb audàcia i humor. La màgia de Rodrigo Tolzen, que ens farà creure en l’impossible. Suspesa només pel seu cabell, Eva Swartset, misteriosa e hipnòtica, es balanceja mentre s’eleva per sobre de la pista. Sian, una singular artista que amb gran elegància i destresa ens sorprèn amb una mostra de precisos malabars amb els peus. Tornarem a gaudir de Dimitri, que conduirà al públic a través de l’espectacle amb la seva peculiar manera. I com no, les noves aventures de Bigotis i Pietro, què estaran tramant?, les risses i sorpreses estan garantides. El duo Valencia ens presentarà un número de risc, de molt risc; la roda de la mort gira a una velocitat d’infart, moguda únicament pels dos artistes que l’equilibren i controlen en una demostració d’intrèpida acrobàcia. Aquestes son només algunes de les sorpreses que us esperen a In Art we trust.

© Circ Raluy Legacy

Continuant amb la idea de facilitar l’accés a la cultura, la companya continua amb la iniciativa “Happy-Friday” amb un 50% de descompte per famílies nombroses, monoparentals, persones amb discapacitat, carnet jove i jubilats a les funcions dels divendres.

La venda d’entrades es realitzarà en la web www.circoraluy.com o en les taquilles del Circ.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: