El 5è aniversari de Om Shanti Judit Diego

Text – Redacció. Fotografies – Arxiu Judit Diego.

El pròxim dissabte 10 de desembre es celebrarà el 5è aniversari del projecte Om Shanti Judit Diego: especialitzat en medicina complementària, alimentació saludable i productes naturals.

Segons comenta Judit Diego «És el projecte de la meva vida que té tota la meva essència i he esdevingut l’única periodista de Catalunya del sector eco/bio que durant aquests anys ha creat 3 canals de comunicació diferents per donar veu i visibilitat a terapeutes, coachs i empreses ecològiques (una secció de ràdio, un canal de Youtube i un gabinet de comunicació).Vull deixar-te en constància que, un dolor psicosomàtic de més de 3 anys de durada, em va dur a crear aquest projecte per ajudar a la societat a gestionar les seves emocions i també el meu afany a impulsar a la civilització a una alimentació més saludable»

 L’any vinent Judit Diego farà el salt al Teatre amb l’Om Shanti i representarà la seva pròpia vida amb una única funció al Teatre Aquitània de Barcelona amb la col·laboració i participació de terapeutes que han format part de la vida de Judit i amb empreses ecològiques del sector. Com comenta Judit «Seré l’única periodista del sector que fa el salt al teatre i penso en l’opció de representar el meu projecte a les altres demarcacions de Catalunya. (Tot està per veure)»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: