L’humor de Carles Sans, gran cloenda del Festival Jardins Terramar de Sitges

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar. Fotos – Ajuntament de Sitges.

L’última vetllada de la cinquena edició del Festival Jardins Terramar ha estat a càrrec de Carles Sans, que ha triomfat davant del públic de Sitges amb “Per fi sol!”, un espectacle on ha explicat anècdotes completament reals, moltes d’elles boges i inversemblants, que ha viscut al llarg de trajectòria del Tricicle. Amb aquest nou projecte, i després d’estar “40 anys en silenci”, ha assumit el repte de pujar tot sol a l’escenari: “la gent es pregunta què faré sense en Joan i en Paco. Jo també m’ho pregunto. Tots dos estan bé, no patiu; és que jo volia parlar”.

©Ajuntament de Sitges

Amb la mateixa interpretació i gestualitat característica del Tricicle, però aquest cop parlant, ha fet riure de principi a fi a un públic que venia disposat a passar-ho bé. L’actor ha ofert l’únic espectacle no musical del certamen, pel que ha confessat estar especialment emocional: “em fa molta il·lusió, en primer lloc, perquè tinc una vinculació personal i professional amb Sitges”. Per primer cop, el festival ha fet una aposta decidida per incloure la comèdia dins de la seva programació.

©Ajuntament de Sitges

La xifra d’assistència al festival arriba als 26.350 espectadors

El passat 28 de juliol el Festival Jardins Terramar arrencava la seva programació amb el concert de Joan Dausà. Des d’aleshores, han estat un total de 14 actuacions dalt de l’escenari de l’auditori dels jardins, amb noms rellevants del panorama musical com Joan Manuel Serrat, Vanesa Martín, Hombres G, Alvaro Soler, Rosario, Nil Moliner o Rozalén, entre d’altres. I aquesta passada nit, Carles Sans ha estat l’encarregat de cloure el certamen deixant palès un sentit de l’humor marca de la casa, estretament lligat a la trajectòria del Tricicle.

L’organització del Terramar donava a conèixer hores abans de la cloenda les xifres finals de la present edició que han situat l’assistència total en 26.350 espectadors, amb una ocupació que representa el 85% de l’aforament del total de 31.000 localitats. Així doncs, el Terramar recupera les xifres del 2019, darrera edició abans de la pandèmia, que va completar un 83,9% de l’ocupació amb 25.170 assistents en el marc de 13 concerts.

Joan Ramon Rodríguez, codirector del festival, ha declarat que «aquestes dades consoliden el Festival Jardins Terramar en el circuit dels festivals més importants de Catalunya. Aquesta ha estat l’edició de la recuperació total, amb una oferta molt oberta, molt eclèctica, on també hi ha hagut propostes familiars i de comèdia.»

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: