Rosario, a Sitges «Sois mi mejor público»

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Trenta anys després del seu debut com artista, Rosario continua trepitjant l’escenari amb la força i l’empoderament que sempre l’han caracteritzat. Aquest vespre ho ha fet al Festival Jardins Terramar, on ha presentat en directe el seu darrer disc ‘Te lo digo todo y no te digo na’, en el marc d’una gira que porta rodant per tot el país des de l’any passat.

©Ajuntament de Sitges

Un viatge sonor per la rumba, el flamenc, el reggae i el pop, que ha engegat amb el tema principal de l’àlbum ‘Te Lo Digo Todo Y No Te Digo Na’“Jo sabia que hi havia gent esperant-me des de fa un any.  Avui sóc aquí per vosaltres, així que gaudim-ho” ha dit referint-se al concert cancel·lat l’edició passada per causes meteorològiques.  Rosario va recordar que sempre que ve a Sitges s’omple de públic i que «Sois mi mejor público».

©Ajuntament de Sitges

Al llarg del show han sonat balades tan emotives com ‘Qué bonito’ ‘Gloria a Ti’, temes que han fet aixecar tothom de la cadira, com ‘Al son del Tambor’ i ‘Oye Primo’, i d’altres més nostàlgics com ‘De Ley’‘Mi Gato’ ‘Cómo quieres que te quiera’. En el moment dels bisos, i en acabar d’interpretar l’himne ‘No dudaría’ amb el públic dempeus, l’artista s’ha acomiadat al ritme de ‘Marcha’, fent del final del concert una gran festa. 

©Ajuntament de Sitges

Bona part de l’èxit de Rosario és la magnífica banda de músics que l’acompanyen sobre la tarima des de fa molts anys: Fernando Illán com a director musical i baixista, Diego Illán a la bateria, El Léon a la percussió, Tato Icasto al teclat, Josete Ordóñez a la guitarra acústica i espanyola, Ricardo Marín a la guitarra elèctrica, Chonchi Heredia i Mayte Pizarro als cors. A més ha comptat amb els bailaores Juan José Villar i Rapico, grans protagonistes de la posada en escena, i l’artista Lara Kaló, que ha creat un retrat de la cantant en directe.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: