El públic va ballar i es va divertir amb El Pot Petit a Sitges

Text – Redacció-Premsa Jardins Terramar. Fotos – Ajuntament de Sitges.

Aquest vespre ha estat el torn dels més petits al Festival Jardins Terramar. Seguint amb la gira VULL CANTAR I VULL BALLAR!, que recorre diferents teatres i indrets de Catalunya, El Pot Petit ha presentat un espectacle màgic i molt participatiu per gaudir en família.

©Ajuntament de Sitges

Avui, en un horari especial, els jardins han obert les portes a les sis de la tarda, dues hores abans de l’inici del show, durant les quals els petits han pogut gaudir de l’espai en família, amb activitats com circuits de motos de Yamaha, o jocs d’animació amb animals de fusta d’Animalia, entre d’altres. Molts d’ells, fins i tot, han adquirit contes d’El Pot Petit o samarretes amb els seus personatges preferits.

©Ajuntament de Sitges

La Jana, en Pau, i la Melmelada Band, han començat el concert amb ‘El món del Pot Petit’, seguit de ‘El cuc poruc’, ‘El Drac Rac’ i ‘Jardí’, temes del seu primer disc que celebra el seu desè aniversari aquest 2022. També han aparegut personatges més actuals, amb cançons com ‘Sóc un mico’, ‘El lleó vergonyós’, i ‘Els Pirates’. El grup ha tancat l’espectacle, en el que tampoc han pogut faltar les titelles i teatre, amb la seva cançó homònima ‘El Pot Petit’.

El Pot Petit ha demostrat altre cop ser un fenomen entre el públic infantil, que ha ballat i cantat a ple pulmó totes les cançons, creant un clima de molta gresca i diversió.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: