“Llum a la foscor”, el nou llibre de “Crims” i l’edició ampliada de “Tot el que llegireu és real”, a partir d’avui, a les llibreries 

Text – Redacció-TV3.

Ja es troba a la venda “Crims. Llum a la foscor”, el segon llibre de la sèrie “Crims” amb Carles Porta, publicat per La Campana. “Llum a la foscor” conté deu històries reals, deu crims estremidors triats pel seu impacte social, pel perfil dels acusats, per la complexitat de la investigació o per la resolució sorprenent del cas. 

El mateix dia sortirà una edició ampliada de “Crims. Tot el que llegireu és real”. Aquesta nova edició inclou, a més del relat original del cas de la Guàrdia Urbana, els guions dels quatre episodis concebuts per Carles Porta per explicar la història de la Rosa, l’Albert i el Pedro des de tots els angles. 

La crònica negra és un gènere que té els elements bàsics per fer una bona escudella: grans personatges i una trama potent. Cal, però, treballar-ne bé els ingredients, i aquest és el secret que ha permès a Carles Porta convertir “Crims” en uns relats que captiven centenars de milers d’espectadors, oients i lectors pel seu rigor, respecte i ritme narratiu. 

“Crims. Llum a la foscor” (nou llibre) 

“Llum a la foscor” conté deu històries reals, deu crims estremidors triats pel seu impacte social, pel perfil dels acusats, per la complexitat de la investigació o per la resolució sorprenent del cas. Són històries que furguen en la part fosca de la nostra societat i ens descobreixen una vessant de nosaltres mateixos i del món que ens envolta que no podem ignorar; són també unes històries que Carles Porta il·lumina per revelar-ne tots els angles, per tal que puguem extreure’n conclusions pròpies més enllà de les investigacions i les sentències. 

“Crims. Tot el que llegireu és real” (nova edició) 

“Tot el que llegireu és real” conté set històries fosques narrades des de dins, fins al punt que el lector té la sensació que coneix personalment el criminal i li sent la veu. De Sant Pere Pescador a Bangkok, de la viuda negra al camioner assassí, els relats inquietants reunits en aquest llibre permeten descobrir els rostres veritables dels seus protagonistes al marge de la crònica negra. 

I aquesta nova edició inclou, a més del relat original del cas de la Guàrdia Urbana, els guions dels quatre episodis concebuts per Carles Porta per explicar la història de la Rosa, l’Albert i el Pedro des de tots els angles, perquè pugueu extreure’n les vostres conclusions més enllà de les investigacions i les sentències. 

CARLES PORTA (Vila-sana, Pla d’Urgell, 1963) és periodista, productor, director, guionista i escriptor. Es va iniciar al periodisme al diari Segre i el 1990 va entrar a TV3, on va ser reporter dels serveis informatius i de “30 Minuts”. 

El seu llibre “Tor. Tretze cases i tres morts” (2005) va ser un veritable fenomen, amb més de 55.000 exemplars venuts, i s’ha convertit en un llibre de referència del periodisme literari. És autor també de “Fago. Si et diuen que el teu germà és un assassí” (2012), que va rebre el Premi Huertas Clavería; “Li deien pare” (2016), Premi Godó de Reporterisme i Assaig Periodístic; “Crims. Tot el que llegireu és real” (2020); La farmacèutica: 492 dies segrestada (2021) i “Crims. Llum a la foscor” (2022), entre altres llibres. 

Amb una mirada i un estil propis que connecten amb lectors, oients i espectadors, Carles Porta ha assolit un èxit de públic sense precedents gràcies als seus podcasts innovadors i al programa “Crims”, primer a Catalunya Ràdio i després TV3, a més d’altres plataformes. L’any 2021 va ser guardonat amb el Premi Ondas al Millor Programa de Ràdio i amb el Premi Nacional de Comunicació per “Crims” de Catalunya Ràdio. 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: