TV3 estrena «Després de tu», la sèrie coproduïda per À Punt i TV3 amb la participació d’IB3

Text – Redacció-TV3. Foto – TV3.

Diumenge, a les 22.05, TV3 estrena, simultàniament amb À Punt i IB3, els dos primers capítols de «Després de tu», una sitcom de 20 capítols de 25 minuts. Una coproducció d’À Punt Mèdia i TV3 amb participació d’IB3, amb la col·laboració d’Albena Produccions i Minoria Absoluta.

La vida, amb un somriure, és més agradable, aquesta és la premissa de «Després de tu», una comèdia sobre la vida, l’amor i la mort dirigida per Carles Alberola i Chon González i protagonitzada per Sergio Caballero, Verónica Andrés, Amparo Moreno i Carles Sanjaime, entre d’altres. Una aposta ambiciosa que s’ha gravat a Burjassot.

En Pau (Sergio Caballero) és un dibuixant rondinaire i romàntic que, en quedar viudo, diu a tothom que està bé, però la realitat és que ni està bé, ni pot dibuixar, ni pot esborrar el record de la Raquel, la seva dona. Mentre brega amb això, haurà d’aprendre a ser pare en solitari de dos adolescents que han perdut una mare. L’únic que ajuda en Pau a superar aquest tràngol és el fet que pot veure i parlar amb la Raquel com si estigués viva i sense que ningú se n’adoni.

«Després de tu» es basa en una idea original de l’actor i dramaturg valencià Carles Alberola, i està dirigida pel mateix Carles Alberola i Chon González. «Després de tu» és una sèrie que se situa a València, produïda per Albena Produccions i Minoria Absoluta i rodada a l’estudi 1 del Centre de Producció d’À Punt Mèdia a Burjassot.

L’eix fonamental de la sèrie s’ha rodat en un plató de 360° construït a l’estudi 1 del Centre de Producció de Programes de Burjassot i també en altres localitzacions naturals a València, Burjassot o Godella.

Els guions són obra de Júlia Cot, Patrícia Pardo, Guadalupe Sáez, Jordi López Casanova, Chon González i Enric Pardo. Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual, Borja Espinosa i Jasmina Drissi, entre d’altres.

Del repartiment destaca el paper protagonista de Sergio Caballero, al costat de  Verónica Andrés, Amparo Moreno, Carles Sanjaime, Roberto Hoyo, Carla Pascual i Jasmina Drissi, entre d’altres.

Els dos primers capítols

Cap 1- Teràpia familiar

En Pau fa uns mesos que està viudo, però encara veu i parla amb la seva dona morta. No controla els seus fills adolescents i necessita pastilles per tirar endavant. L’agressió de la seva filla a una companya de l’institut és el detonant que fa que pare i fills acudeixin a una teràpia familiar.

Cap 2- Galetes

En Pau té la seva mare a casa «intentant ajudar», però en lloc d’alliberar de responsabilitats el seu fill trasbalsat, per al Pau la presència de la mare és un destorb i una nosa. En Pau s’adona que ha de ser ell qui agafi les regnes de la família.tv3.cat/despresdetu

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: