El mag-còmic GERARD BORRELL torna a representar a  l’Aquitània Teatre el seu espectacle per a petits i adults MAGIA EN FAMILIA

Text – Redacció-K de Comunicación. Fotos – K de Comunicación.

Aquest proper dijous, 30 de gener, a les 17:00 hores, tindrà lloc l’estrena de la nova temporada a l’Aquitània Teatre de Barcelona de l’espectacle MAGIA EN FAMILIA del mag-còmic GERARD BORRELL.

MAGIA EN FAMILIA és un espectacle transgressor per gaudir en família. El show trenca els estereotips de la màgia infantil, i demostra que es pot entretenir i fer riure a adults i petits al mateix temps.

Gerard Borrell adverteix: “No és un xou per il·lusionar, ni per creure en l’impossible, ni tampoc per somiar despert. Res de totes aquestes horterades! És un espectacle per riure en família, punt”.

La missió d’aquet mag inclassificable és que ningú s’avorreixi, que pares, fills, avis, néts, oncles, cosins, amics, cangurs i, fins i tot, aquest tio que passava per aquí s’ho passin igual de bé. Per aconseguir-ho, Gerard Borrell presenta un espectacle còmic i amb un punt gamberro en el que els nens se senten interpel·lats com adults i els més grans acaben seduïts per la màgia i l’humor amb doble sentit.

Una altra virtut del mag-còmic és el seu enginy a l’hora d’improvisar en el seus diàlegs amb el públic, que afegeixen un plus de sorpresa als números d’il·lusionisme. És un showman desvergonyit i provocador que domina amb estil propi l’art de barrejar màgia i comèdia.

Graduat en art dramàtic pel Col·legi de Teatre de Barcelona, amb un llarg recorregut pels teatres d’arreu del país i col·laborador habitual en destacats programes de TV, Gerard Borrell considera que la màgia és un art escènic molt complet que li permet jugar amb diferents elements artístics i, en conjunt, oferir un show espectacular. Actualment, està actuant amb el seu espectacle per a  adults THE BING BANG TONTERY, també a l’Aquitània Teatre.

Les entrades per a MAGIA EN FAMILIA, que estarà en cartell fins el 23 de gener, es poden adquirir a: www.gerardborrell.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: