Les Campanades de TV3,  amb Elena Gadel i Llucià Ferrer 

Text – Redacció-TV3. Foto – TV3.

Elena Gadel i Llucià Ferrer seran els encarregats de presentar les Campanades per acomiadar el 2021 i donar la benvinguda al 2022. Bons desitjos i il·lusió per acompanyar els espectadors en l’entrada al nou any, en el qual es dipositen tots els anhels per sortir de la crisi sanitària,social i econòmica que ha ocasionat la pandèmia.

TV3 emetrà les Campanades que donaran la benvinguda al 2022 amb Elena Gadel i Llucià Ferrer. Les restriccions imposades per fer front a la nova onada de la pandèmia de la Covid-19 han ocasionat la suspensió de l’acte que havia organitzat l’Ajuntament de Barcelona a l’Avinguda Maria Cristina, però TV3 té el compromís d’acompanyar els espectadors en l’arribada del nou any i ho farà des d’un indret que no revelarà fins al moment de començar la transmissió, el dia 31, a les 23.50.

L’actriu i cantant i el presentador, tots dos amb una llarga trajectòria professional, lideren programes estratègics de la cadena, les sobretaules de dilluns a divendres i les tardes del cap de setmana.

Elena Gadel es posa cada tarda en el paper de la Noe a la sèrie “Com si fos ahir”, la ficció pròpia que, una temporada més, manté els bons índexs d’audiència i ocupa els primers llocs de programes vistos a la carta.

Per la seva banda, Llucià Ferrer condueix el concurs líder del cap de setmana, “Atrapa’m si pots”, que en la seva quarta temporada ofereix un format renovat que hi afegeix emoció i competitivitat.

I després d’acomiadar l’any, Elena Gadel i Llucià Ferrer també presentaran l’especial postcampanades de TV3, “TV3xUnTub presenta: 2022 Reset”, un programa festiu en què diferents presentadors de la cadena intercanviaran els seus platós habituals pels dels seus companys. Una divertida proposta que donarà pas a situacions imprevisibles entre les cares de TV3.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: