Carles Sans finalment parla

Texto y Fotos – Montserrat Gea.

Ahir a la nit va ser l´ estrena oficial de l’espectacle Per fi sol! de Carles Sans al Teatre Borrás juntament acompanyat de molta gent famosa. Amb el seu primer treball amb solitari després de 40 anys amb el El Tricicle, el teatre es va inundar de rialles amb el seu primer xou amb paraules. Després de passar tota la seva vida actuant amb gestos, aquesta obra fa un monòleg de les seves histories rocambolesques i molt divertides que l’hi ha passat tot sol o amb El Tricicle.

©Montserrat Gea

Aquesta estrena va estar acompanyat de un mar de famosos com els seus compays de El Tricicle, Joan Gràcia i Paco Mir, el codirector de l´obra José Carbacho, el president i l´entrenador del FC Barcelona, Joan Laporta i Xavi Hernandez,els musics Joan Manel Serrat i Ramón Gener, els periodistes Josep Cuní, Xavier Sardà, els esportiste Ona Carbonell i Carles Puyol, l’escriptor Eduardo Mendoza, les models Judit Mascò, Martina Klein i Vanessa Lorenzo, el chef Nandu Jubany, entre altres.

Fotos – Montserrat Gea

Al final de l’espectacle va voler donar les gracies als seus companys del Tricicle, dient que sense ells, ell no estaria a dalt del escenari. Per acabar dient que per fi parla.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: