Estrena del musical ‘Elles’ amb Mònica Vives i Txema Riera.

Text: Pollyana Hernández. Fotos: Premsa Teatre Gaudí, Pollyana Hernández.

Dijous 18 de novembre va ser l’estrena de l’obra de teatre musical anomenada ‘Elles’ al Teatre Gaudí. La cita va ser a les 9 del vespre i el lloc exacte la Sala Gran. La protagonista la Mònica Vives acompanyada al piano per Txema Riera.

La Mònica Vives es va apoderar de l’escenari i, de la ma de la música del piano del Txema, va fer una acurada demostració del seu talent histriònic i vocal.

Proveïda de diversos canvis de roba per sobre d’un vestit neutre de color negre, l’actriu amb més de vint anys de carrera, va posar-se en la pell de l’Eulàlia, la Mercè, la Pepa, l’Antònia, la Filomena, la Ramona, la Julieta, l’Angelina i la Càndida.

‘Elles’ és un viatge al passat per a endinsar-se en les vides de 12 dones, millor dit, en les difícils vides de 12 dones que, d’alguna manera, van forjant la vida de la protagonista. La tieta ‘Càndida’ li va narrant la vida de 10 dones mentres comparteixen una tarda de xocolata i galetes.

L’espectacle, escrit per Josep M. “Kabrota” Ribaudí i Sílvia Sanfeliu, és una obra que podria encaixar en qualsevol època, i que així remou els sentiments i emocions dels espectadors. Destaquen frases com ‘Tu ets qui ets, perquè abans de tu van ser elles’; o ‘…Però en aquesta vida o t’espaviles, o t’espaviles’.

Resalta el fet de tenir una cançó original per a narrar cadascuna de les vides d’aquestes 10 dones.

‘Elles’ es pot veure a la Sala gran del Teatre Gaudí fins al 12 de desembre. De dijous a dissabte a las 9 del vespre; i diumenge a les 6 de la tarda. Té una durada de 65 minuts que passen volant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: