ELLES de Josep M. “Kabrota” Ribaudí s’estrena al Teatre Gaudí

Text: Redacció, Premsa Teatre Gaudí. Fotos: Premsa Teatre Gaudí.

Demà 18 de novembre el Teatre Gaudí de Barcelona acull “ELLES”, un musical
que viatja a través del camí que uneix a diferents generacions de dones.
L’espectacle, escrit per Josep M. “Kabrota” Ribaudí i Sílvia Sanfeliu i interpretat per
la cantant i actriu Mònica Vives, podrà veure’s fins al 12 de desembre a la sala gran
del teatre.

Un vincle de sang, de tradició, de família. Un vincle de passat, de memòria, de futur, de desamor… però també d’amor.
 
ELLES és un viatge emocional a través d’unes històries del passat que ens fan connectar amb el present. Coneixem prou bé a les nostres avantpassades? Com podem saber realment qui som si no coneixem el nostre passat?

“ELLES” és la història del descobriment de la vida de les avantpassades de la
protagonista, després de rebre un regal inesperat d’una tieta-àvia que no coneix.
Aquest fet la porta a fer un seguit de visites a la seva Tia Càndia. A través d’ella anirà
coneixent a l’Eulàlia, la Mercè, la Pepa, l’Àntonia, la Filomena, la Ramona, la Julieta, l’Angelina i sobretot, a la mateixa Càndida. Cada història passada és una cançó que vesteix la realitat de cadascuna. Allò que passa durant aquelles meravelloses trobades, va teixint un fil de memòria. Al final, ella, la protagonista, s’adona que és qui és perquè abans hi van ser elles.

Ribaudí, autor de l’obra, explica que “les nostres àvies, besàvies, tietes-àvies potser van tenir vides interessants, o mediocres, segurament van sobreviure a moltes coses: guerres, postguerres, accidents, disgustos, homes, fills, pestes i pandèmies. Aquelles coses sobre les quals hem llegit i sempre pensem que no ens tocarà viure a nosaltres, aquelles coses que pensem que no tornaran a passar mai més”.

Dotze dones amb la veu de Mònica Vives

L’espectacle no seria possible sense la gran tasca interpretativa i vocal de la cantant mataronina Mònica Vives, que ha d’encarnar a dotze dones de diferents èpoques. Vives explica que aquest musical «és un regal i alhora és un repte interpretatiu”, ja que ha de defensar “unes cançons originals que són musicalment molt complexes».


La cantant explica que un musical com aquest, que literalment dona veu a generacions de dones silenciades, la fa sentir “plena pel fet de poder explicar aquestes històries de les dones de la meva vida i de mi mateixa».

Dels seus vint anys com a actriu professional destaca el seu debut al musical a “RENT” (Teatre Principal de Barcelona i Teatro Coliseum Madrid); “MAMMA MIA!” (Teatro Lope de Vega Madrid; BTM Barcelona); “COP DE ROCK” de Dagoll Dagom (Teatre Victòria Barcelona); “FAMA, EL MUSICAL” (Teatre Apolo Barcelona); “PORTER PARADÍS” com a ELSA MAXWELL (Versus Teatre Barcelona). Pel que fa a la televisió, ha participat en sèries com “Més Dinamita” i “Polònia”. Actualment alterna l’escenari amb la docència com a professora de cant.

FITXA ARTÍSTICA

Música i Lletres: Josep M. “Kabrota” Ribaudí
Text i Direcció: Sílvia Sanfeliu
Intèrpret: Mònica Vives i Foix
Direcció musical i piano: Txema Riera
Moviment escènic: Encarni Sànchez
Llum i so: Rafel Roca
Disseny gràfic: Marta Ribaudí
Fotografia: Enric Martí
Producció: Josep M. “Kabrota” Ribaudí

“ELLES” | MUSICAL | 65’ | DEL 18 DE NOVEMBRE AL 12 DE DESEMBRE | DE DIJOUS A
DISSABTE A LES 21.00 H, DIUMENGE A LES 18.00 H | EN CATALÀ | SALA GRAN

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: