El proper 2 de juny ‘La Llamada’ reprèn la 2ª temporada a Barcelona postposada el 2020 pel Coronavirus

Texto – Redacción- Comedia Comunicació & Mèdia. Fotos – Comedia Comunicació & Mèdia.

Amb un any de retard provocat per la Covid-19, el Teatre Poliorama de Barcelona torna a ser l’escenari del musical “LA LLAMADA”, des del 2 al 27 de juny de 2021.

L’obra original de Javier Ambrossi i Javier Calvo, produïda per SUMA LATINA, ha revolucionat la cartellera d’allà on ha estat representada, amb més de 1.500.000 espectadors. Un èxit també a Barcelona, al setembre de 2019 en la seva primera temporada al Poliorama, va reunir més de 12.000 espectadors amb un 98% d’ocupació.

L’obra, que va donar pas a una exitosa adaptació cinematogràfica estrenada el 2017, te música original de “los Javis”  i arriba a la ciutat amb  un repartiment de luxe, que actuaran en diferents dates: NEREA RODRÍGUEZ (2-18 i 20), ANDREA GUASCH (25-27), LYDIA FAIRÉN (19-20 i 24), MARTA SANGO (2- 3), LUCÍA GIL (4-13), ANGY FERNÁNDEZ (16-27), ERIKA BLEDA (16-27), ROKO (2-13), MAR ABASCAL (4-13 i 18-20 i 24-27), MARTA VALVERDE (2- 3 i 16- 17), RICHARD COLLINS-MOORE (4-6, 11-13, 18-20 i 25-27), RAOUL VÁZQUEZ (2-3, 9-10 i 24), PACO ARROJO (16 i 17).

LA LLAMADA és una comèdia sobre la fe, l’amistat, el primer amor, la recerca de la identitat, l’electro-latino i sobre Whitney Houston, amb cançons i la banda de Déu en directe. Compta amb múltiples guardons com: Mejor Montaje Teatral pels lectors de El País, 13 premis Broadway World, Premio Libertad Teatro 2015, Premi Millor Obra Teatral Time Out 2017, entre d’altres.   


SINOPSI: 

Estiu 2013. Segòvia. Campament cristià «La Brújula». Bernarda de los Arcos, una monja acabada d’arribar, vol salvar el campament amb la seva cançó «Viviremos firmes en la fe». La Germana Milagros, una jove amb molts dubtes, recorda que li agradava molt “Presuntos Implicados”. I Maria i Susana, dues adolescents castigades, somien en triomfar amb el seu grup “Suma Latina”.  Però quan una nit Déu se li apareix a la María tot comença a canviar. I és que a Déu li encanta la Whitney Houston.

ENTRADES JA LA VENDA

http://www.teatrepoliorama.com

www.lallamadaelmusical.es

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: