Emboirats presenta ‘Viu’ feat. Ivan Gosp (Aspencat)’ el senzill d’avançament del que serà el seu nou disc

el

Text – Redacció-Música Global. Foto – Música Global.

El grup mallorquí Emboirats presenta ‘Viu’, la primera cançó que treuen a la llum com a avançament del seu nou treball discogràfic. El disc es publicarà el dia 11 de juny i es titularà ‘Aquest Moment i Ara’.

‘Viu’ és el nou senzill d’Emboirats. Una cançó amb aires de rumba, una melodia dolça i una lletra carregada d’energia. ‘Viu’ és, com diu ella mateixa, un cant a la vida.

Com a resultat de llargues sessions de gravació a l’estiu i l’associació del grup mallorquí amb el cantant valencià Ivan Gosp (membre del grup Aspencat), ha sorgit aquesta cançó que arriba trepitjant fort per a posar-nos banda sonora a l’estiu.

Emboirats sorgeix a Mallorca a finals de l’any 2019 de l’interès d’un grup d’amics per voler fer música pròpia, en la seva llengua i aleshores també amb ganes d’enviar un missatge d’alegria i optimisme.

Biografia d’Emboirats

La formació començà amb quatre integrants i actualment ja està formada per set músics, tots ells experimentats ja en els escenaris.

El grup ja ha girat per arreu de Mallorca en festes de tota mena fent vibrar a la gent amb els seus temes propis.

La culminació del treball del grup és el seu pròxim treball discogràfic: «Aquest moment i ara» en el qual el grup s’ha bolcat i que durant el confinament va poder dedicar més temps per millorar els resultats d’aquest.

En aquest treball hi trobarem col·laboracions d’artistes reconeguts com: Pep Álvarez, cantant del grup mallorquí Anegats, Ivan Gosp, cantant del grup valencià Aspencat i Albert García, cantant del grup català Itaca Band.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s