La Casa Azul completa la programació del Festival Jardins Terramar de Sitges 2021

el

Text – Redacció-Premsa Festival Jardins Terramar. Foto – Premsa Festival Jardins Terramar.

Només uns dies després de la presentació oficial de la programació del Festival Jardins Terramar -el proppassat 20 d’abril-, l’organització anuncia la incorporació al cartell de La Casa Azul. La banda liderada pel músic català Guille Milkyway, actuarà el pròxim 12 d’agost en el marc de la quarta edició del festival. 

L’efervescència musical de La Casa Azul ha aconseguit enderrocar les barreres del convencionalisme, per difondre per tot arreu el bubblegum, el sunshine-pop, el europop i tots aquests estils que ronden al voltant de les melodies més belles i els arranjaments perfectes, que embolcallaran enguany durant la seva lluminosa actuació d’aquest estiu els centenaris jardins noucentistes de la vila de Sitges.

No hi ha comparació possible, la seva identitat és pròpia i inconfusible: La Casa Azul ha transgredit fronteres entre estils.  Guille Milkyway acapara una extensa llista de discos d’estudi que atresoren cançons tant rodones, additives i irresistibles com “Podría Ser Peor”, “La Revolución Sexual”, “El Momento” “Los Chicos Hoy Saltarán A La Pista” o “Nunca Nadie Pudo Volar”.  Amb la pista de ball en el punt de mira, però sense oblidar les emocions a flor de pell, i la fantasia musical com a motivació, La Casa Azul ha superat el circuit independent per esdevenir cap de cartell dels festivals més importants i ser número 1 de llistes de vendes.

Reducció al 50% de l’aforament

Tal com va recordar el codirector del festival, Joan Ramon Rodríguez “el festival es durà a terme amb totes les garanties sanitàries i de seguretat per al públic que estableixen les diverses administracions responsables”. En aquest sentit, va remarcar que l’aforament es veurà reduït a un 50% respecte a les anteriors edicions, i que hi haurà només un màxim de 1.100 localitats a la venda per a cada concert.  L’any 2019 va haver un total de 25.175 espectadors. “Totes les entrades dels concerts seran numerades en seients preassignats en el mateix moment de la compra”.  La resta de mesures establertes seran la distància de seguretat entre butaques a platea i grada, presa de temperatura als accessos, gel hidroalcohòlic a tot el recinte i l’ús de la mascareta durant els concerts, entre d’altres.

Programació 2021:

29 juliol                Manel

30 juliol                Fangoria

31 juliol                Rosario

01 agost              God Save The Queen

02 agost              El Barrio

03 agost              Sílvia Pérez Cruz

04 agost              Ara Malikian

05 agost              Amaral

06 agost              Sopa de Cabra

07 agost              Mónica Naranjo

08 agost              Sergio Dalma

09 agost              Antonio Orozco

11 agost              Los Secretos

12 agost              La Casa Azul

13 agost              La Oreja de Van Gogh

Entrades a la venda a Ticketmaster i www.festivaljardinsterramar.com

Facebook es-es.facebook.com/TerramarFest/

instagram @terramarfest

twitter @terramarfest

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s