Gebre arriba amb ‘Riu amunt’, el seu primer LP

el

Text: Redacció, The Indian Runners. Fotos: The Indian Runners

El 7 de maig The Indian Runners editarà un disc melangiós de power pop amb guitarres enèrgiques i tonades lluminoses, cantat en ebrenc per l’Aleix Ferrús.

Gebre publica el seu primer LP i ho fa amb Riu amunt, que canta i encarna l’ideal de la resistència als problemes i dificultats de la vida moderna a través del poder catàrtic i terapèutic del fet musical. Quan tot va començar parla de paternitats destructives. Dos quarts de sis advoca per la resistència política des de la vessant més humana. Demà sortirà el sol erigeix una crida contra desesperació, mentre que a Ja no penso en les ferides, Me van salvar o Riumar, la platja de Delta de l’Ebre, es converteixen en una metàfora sobre la superació del dolor i la nostàlgia.

Riu amunt ve precedit per Marçà-Falset (The Indian Runners i Bones festes, 2019). Un EP que ha portat a la banda a celebrar més de 10 concerts i que la revista Mondosonoro va destacar com a un dels millors de l’any.

El grup neix el 2017 quan l’Aleix Ferrús i l’Adrià Gonzàlez (L’Ana és un Koala, Samitier) decideixen formar la banda amb en Dani Cervera i posteriorment en Llorenç Orriols a la bateria (Mareta Bufona).

Els seus propers concerts seran el 8 de maig, Fira de música emergent i familiar, Vila-seca i el 12 de juny, Deskomunal, Barcelona.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s