‘El mètode Grönholm’ s’acomiadarà de la temporada a Barcelona el 28 de febrer

Text – Redacció. Fotos – Redacció.

Diumenge 28 de febrer, i tal com estaba previst,  l’espectacle El Mètode Grönholm s’acomiadarà del Teatre Poliorama desprès d’una temporada marcada per les restriccions d´aforament i tancament perimentral  causades per  la Covid-19.

L’espectacle,  que va iniciar les seves funcions el passat 4 de desembre, celebrarà  divendres 29 de gener les  1000 funcions de la producció en català. Concretament va fer 12 funcions al TNC on es va estrenar al maig del 2003, 272 funcions a la primera temporada al Teatre Poliorama, 261 funions a la 2ª temporada, 222 funcions  a la tercera temporada, 178 funcions a la quarta i ara, amb la nova producció,  aquest divendres habrà fet  55 funcions més, un total de 1.000 funcions a Catalunya, un esdeveniment teatral que està fent història. 

Enric Cambray, Marc Rodríguez, Mar Ulldemolins i David Verdaguer són els quatre actors que aquest cop s´han posat a la pell de quatre candidats a un lloc d’alt executiu a una multinacional, tots ells ben disposats a  sotmetre’s  a les rocambolesques proves del  procés de selecció. En la presentació al TNC i durant les 4 temporades anteriors l´obra va ser ssempre interpretada per Jordi Boixaderas, Roser Batalla, Jordi Díaz i Lluís Soler. 

 «El mètode Grönholm» de Jordi Galceran ha traspassat totes les fronteres: ha esdevingut un èxit  tant a Catalunya, com a la resta de l’Estat  i com en l’àmbit internacional. 

1000 funcions és una xifra que impressiona en el nostre panorama teatral  i malgrat la situació actual la companyia i el públic asistent el dia 29 de gener ho celebrarà d´alguna manera….

En el teatre hi ha fracassos, aventures, èxits i fenòmens. «El mètode Grönholm» entra en aquesta última categoria» (Sergi Belbel).

Una producció d´ANEXA

ENTRADES JA A LA VENDA AL WEB:
www.teatrepoliorama.com

Des del Teatre Poliorama es recorda que es manté la norma especial per a la cultura, de poder arribar a casa fins a les 23:00h. mostrant l’entrada. 

La imagen tiene un atributo ALT vacío; su nombre de archivo es d3bfbc90-0fdc-4db3-8b0b-72c482e79f28.jpg

Espectacle en català

Durada: 1 hora i 30 minutos

Horaris:
De dimecres i dijous a les 20: 30h.
Divendres a les 21: 00h.
Disssabtes: 17: 30h i 20: 30h.
Diumenges 18: 30h.

Venda d’entrades: http://www.teatrepoliorama.com

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: