Torna Disfrutar Barcelona, amb més força que mai

Text – Redacció-Disfrutar. Fotos – Disfrutar-Adriá Goula foto-Joan Valera.

El restaurant Disfrutar de Barcelona reobrirà les seves portes el proper 13 de gener, adaptant-se a les limitacions horàries i d’aforament que indiquin les autoritats a cada moment. Les reserves ja poden tramitar-se, com sempre, a través de la pàgina web del restaurant o per telèfon trucant al +34 933 486 896.

@Adriá Goula foto

El local va reobrir el passat 15 de juliol després del primer confinament i va estar treballant fins que les autoritats van obligar al nou tancament de la restauració (el passat 16 d’octubre). Durant aquests mesos, el restaurant ha seguit apostant de forma clara per incentivar la creativitat i donar encara més valor a un dels seus principals reclams. Després d’explorar i treballar amb èxit la via del menjar per a emportar, amb C&D at Home, ara prepara la reobertura amb noves idees sobre la taula.

Mateu Casañas, Oriol Castro i Eduard Xatruch són conscients del complicat moment que està vivint el sector, i la societat en general, i precisament per això, la seva aposta per la creativitat és totalment ferma. “Hem de demostrar al comensal que estem més vius que mai, que no parem de crear plats nous”, destaquen els cuiners, contents amb el treball que s’ha estat realitzant aquest últims mesos, malgrat la situació.

@Joan Valera

S’ha treballat a cuina i també en millorar el restaurant de cara a la reobertura. S’han fet diferents millores als espais i es començarà l’any amb totes les taules del menjador principal i el terra de la sala blanca renovats.

PRIMER LLIBRE DE DISFRUTAR

Així mateix, aquests mesos també han servit per a donar un últim impuls a un projecte que tenien entre mans feia temps: el llibre de Disfrutar. El primer volum recollirà els primers anys del restaurant, des de la seva obertura el desembre de 2014 fins el 2017. La seva publicació està prevista per a la primavera de 2021.

C&D at Home, UNA GRATA EXPERIÈNCIA

El més important ha estat no parar. Per això, durant aquest segon tancament, s’ha apostat pel menjar per a emportar i el delivery. Amb una oferta més adaptada al dia a dia, C&D at Home, ha ofert al públic de Barcelona, una proposta gastronòmica original, saborosa i assequible. L’experiència en aquest nou format ha estat realment interessant i enriquidora, però amb l’obertura de Disfrutar, deixarà d’oferir-se com a tal.

Aquells que vulguin continuar delectant-se amb una mica de C&D at Home, podran fer-ho a través de les caixes d’snacks, còctels i dolços, que sí continuaran oferintse, per encàrrec, a través de la pàgina web de Disfrutar.

Les caixes d’snacks i còctels es van posar en circulació a finals d’agost i ara s’ha afegit a la oferta una caixa dolça, de petit-fours, amb la qual s’ha volgut completar la proposta. La caixa d’snacks està pensada per a dues persones i ofereix deu tipus d’elaboracions salades diferents.

Per la seva banda, a la caixa de còctels poden trobar-se quatre combinats fets a
base de fruita i alcohols de qualitat. I finalment, com a novetat, la caixa dolça ofereix un assortiment de xocolates i petitfours, pensats per a gaudir-los entre dues persones. Tots ells amb diferents gustos i textures i ideals per a finalitzar un àpat o acompanyar el cafè.

C&D STORE, LA BOTIGA ONLINE DE COMPARTIR I DISFRUTAR

I, com ja ha quedat demostrat, les ganes de créixer i anar millorant no s’han esgotat. Un altre dels projectes que els xefs han posat en marxa aquests últims mesos ha estat la nova botiga online.

A C&D Store s’ofereix una cuidada oferta de productes interessants, únics i exclusius, que s’utilitzen a ambdós restaurants per la seva qualitat i originalitat. Així, a la pàgina poden trobar-se els pack regal dels dos restaurants, que ara presenten un nou disseny; peces de vaixella exclusiva, la majoria d’elles fetes a mà; o una selecció de vins i begudes molt interessants, entre els quals destaquen dos projectes propis (la Garnatxa Gris i el Fino Saca Primavera), nascuts d’un treball
didàctic dels equips de Compartir i Disfrutar.

A més, la botiga online inclou una secció de llibre a on pot adquirir-se el llibre de Compartir i, properament, el de Disfrutar, a més d’una col·lecció de llibres de la Bullipedia. També té una secció de conserves i preparats; una altra d’equipament de cuina amb màquines com l’OCOO o la conxadora; i un última apartat amb peces de roba i complements personalitzats amb el logotip de Compartir&Disfrutar.

COMPARTIR NO OBRIRÀ FINS QUE LA SITUACIÓ MILLORI

Compartir, a Cadaqués, romandrà tancat, de moment, a l’espera que la situació sanitària millori i que les mesures i restriccions adoptades per les autoritats permetin una major mobilitat entre municipis.

La intenció dels tres cuiners és la de poder obrir Compartir el més aviat possible, durant aquest mateix hivern, sent fidels a la seva filosofia de mantenir el local en funcionament tot l’any, inclosos els primers mesos de l’any, quan el restaurant obre els caps de setmana .

Des del local de la Costa Brava, Casañas, Castro i Xatruch també volen seguir apostant pel concepte que el defineix des dels seus inicis: una oferta moderna, mediterrània i pensada per compartir.

Quan la situació ho permeti, el restaurant obrirà amb una reestructuració dels espais que farà més confortable l’estada als comensals i amb algunes sorpreses també en relació a la proposta gastronòmica.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: