El Terrat i La Bendita Compañia estrenen ‘La Gran ofensa’ a Barcelona després de fer temporada a Madrid

Text: Redacció, Comèdia. Fotos: Comèdia.

La productora audiovisual i teatral El Terrat continua la celebració dels seus 30 anys de vida estrenant un nou espectacle a Barcelona, ‘La gran ofensa’, producció de La Bendita Compañía en col·laboració amb El Terrat. L’obra dirigida per Oriol Pérez i Serapi Soler farà temporada a BARTS de la capital catalana, on es podrà veure durant tres setmanes, entre el 28 de desembre i el 17 de gener.

Disseny de cartell a càrrec de Benja Villegas

El muntatge arriba després de fer temporada a Madrid, on ha passat pel Teatro del Barrio i el Teatro Lara, i de representar-se amb èxit de crítica i públic a la Mostra Internacional de Teatre Cómic e Festivo de Cangas do Morrazo (MITCFC) i al SINGLOT Festival de Sant Feliu de Guíxols. La gran ofensa és una producció provocadora i arriscada que interpel·la a l’espectador fent-lo reflexionar sobre els límits de l’humor.

La història gira al voltant de dos joves còmics que s’inicien en el món de la comèdia i que, en el moment en què estan començant a despuntar són demandats per un dels seus acudits. Serà aleshores quan, amb l’ajuda d’una advocada de dubtosa reputació, els dos humoristes intentaran no acabar a la presó i evitar que l’opinió pública no acabi amb ells. La decisió final sobre si són culpables o no, recaurà en la participació del’espectador, que es posarà en el paper de jutge i decidirà com acaba l’obra.

La gran ofensa ha estat escrita a vuit mans per Dani Amor, Oriol Pérez, Serapi Soler i Cristian Valencia, i amb dues opcions de final diferents. L’obra compta amb un elenc format per Dani Amor i Cristian Valencia –que encarnen el paper dels dos còmics–, Artur Busquets–que interpretarà el paper del demandant–i Betsy Túrnez–qui farà d’advocada–. Tots ells estaran a les ordres d’Oriol Pérez i Serapi Soler, que dirigeixen l’espectacle.

L’obra té una durada de 80 minuts i és en castellà

La gran ofensa va ser una de les produccions seleccionades durant les jornades professionals de l’edició del SINGLOT Festival a l’edició 2018 com a ‘Premi Terrat Nou Talent’. El Terrat remunta la seva trajectòria al 1989 amb el seu primer projecte El Terrat de Ràdio, un programa radiofònic dirigit per Andreu Buenafuente que s’emetia per Ràdio Reus (Cadena SER). Aquell espai humorístic va sorprendre per la frescor i capacitat d’innovació i va ser la primera llavor de la productora.

Durant tots aquests anys de carrera, la companyia ha produït amb èxit nombrosos programes de televisió i ràdio, podcasts, espectacles teatrals, llibres, publicitat i formats digitals. En el camp de les arts escèniques, El Terrat acumula experiència des dels seus inicis. Al llarg de tota la seva trajectòria s’ha especialitzat en la producció de diferents formats de comèdia, des del monòleg teatral fins al teatre musical de gran format. L’àrea teatral d’El Terrat sempre ha estat una de les inquietuds empresarials de la productora i s’ha caracteritzat per apostar per propostes teatrals de qualitat, convertint-se així en un segell de garantia artística.

A més, El Terrat és el creador del festival de comèdia, SINGLOT Festival, que ha celebrat cinc edicions a Sant Feliu de Guíxols, una trobada dirigida al públic general i a la indústria. En resum, El Terrat és una de les productores espanyoles de referència d’humor i entreteniment que busca constantment la innovació en aquests camps. Els seus trenta anys de trajectòria l’avalen.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: