El Terrat i La Bendita Compañía estrenen La Gran ofensa a Barcelona després de fer temporada a Madrid

Text – Redacció-Comedianet. Fotos – Marsimo Photo.

La productora audiovisual i teatral El Terrat continua la celebració dels seus 30 anys de vida estrenant un nou espectacle a Barcelona, La gran ofensa, producció de La Bendita Compañía en col·laboració amb El Terrat. L’obra dirigida per Oriol Pérez i Serapi Soler farà temporada a BARTS de la capital catalana, on es podrà veure durant tres setmanes, entre el 28 de desembre i el 17 de gener.

© Marsimo Photo

El muntatge arriba després de fer temporada a Madrid, on ha passat pel Teatro del Barrio i el Teatro Lara, i de representar-se amb èxit de crítica i públic a la Mostra Internacional de Teatro Cómico e Festivo de Cangas do Morrazo (MITCFC) i al SINGLOT Festival de Sant Feliu de Guíxols.

La gran ofensa és una producció provocadora i arriscada que interpel·la a l’espectador fent-lo reflexionar sobre els límits de l’humor. La història gira al voltant de dos joves còmics que s’inicien en el món de la comèdia i que, en el moment en què estan començant a despuntar són demandats per un dels seus acudits. Serà aleshores quan, amb l’ajuda d’una advocada de dubtosa reputació, els dos humoristes intentaran no acabar a la presó i evitar que l’opinió pública no acabi amb ells. La decisió final sobre si són culpables o no, recaurà en la participació de l’espectador, que es posarà en el paper de jutge i decidirà com acaba l’obra. La gran ofensa ha estat escrita a vuit mans per Dani Amor, Oriol Pérez, Serapi Soler i Cristian Valencia, i amb dues opcions de final diferents.

© Marsimo Photo

L’obra compta amb un elenc format per Dani Amor i Cristian Valencia –que encarnen el paper dels dos còmics–, Artur Busquets –que interpretarà el paper del demandant–  i Betsy Túrnez –qui farà d’advocada–. Tots ells estaran a les ordres d’Oriol Pérez i Serapi Soler, que dirigeixen l’espectacle.

© Marsimo Photo

La gran ofensa va ser una de les produccions seleccionades durant les jornades professionals de l’edició del SINGLOT Festival a l’edició 2018 com a ‘Premi Terrat Nou Talent’.

Entrades a la venda

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: