Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig presentaran les campanades a TV3

el

Text – Redacció-TV3. Foto – TV3.

Lídia Heredia, Helena Garcia Melero i Cristina Puig seran les encarregades de presentar les campanades des de Barcelona, en una edició molt especial per acomiadar el 2020 i donar una gran benvinguda al 2021. Un 2020 marcat per la pandèmia de la Covid-19, que malauradament ha protagonitzat els informatius i programes de la cadena. 

La cita serà a les 23.40 del dijous 31, des del parc del Tibidabo, per oferir en directe les dotze campanades des de tota la ciutat de Barcelona i l’espectacle pirotècnic amb què se celebrarà l’arribada del nou any. 

Les tres periodistes, amb una llarga i consolidada trajectòria al capdavant de diferents espais, lideren actualment els matins, les tardes d’entre setmana i les nits de dissabte a TV3, des dels seus programes d’actualitat en directe. 

Cada dia, de dilluns a divendres, Lídia Heredia dirigeix i presenta “Els matins”, des d’on posa al servei de la informació i l’anàlisi totes les eines del periodisme: les entrevistes amb els protagonistes, la veu dels experts, els reportatges i les connexions en directe. 

Per la seva banda, Helena Garcia Melero es posa cada tarda al capdavant de la franja d’actualitat del “Tot es mou”. Amb un to amable i distès, però amb tot el rigor, el magazín dona veu als protagonistes del moment, se’n van en directe allà on passa la notícia i tracta les qüestions que toquen més de prop la ciutadania. 

Les nits de dissabte, Cristina Puig repassa el que ha donat de si la setmana des del “Preguntes freqüents”. Amb l’objectiu de donar resposta a totes les qüestions que es plantegen els espectadors, el programa combinaelements informatius, debats, tertúlies, entrevistes i entreteniment, i ofereix les claus per entendre l’actualitat. 

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s