‘El pare de la núvia’ torna a casa per Nadal

Text – Redacció-Premsa Focus. Fotos – David Ruano.

Després d’una temporada d’èxit al Teatre Condal i fer gira per tota Catalunya, Joan Pera torna a Barcelona amb El Pare de la Núvia. L’esbojarrada comèdia del tàndem creatiu Joel Joan i Hèctor Claramunt presenta Francesc Ramon Pinyol-Pujol (Joan Pera), un pare preocupat per el casament de la seva filla….i del seu fill? Dos veterans més de l’escena catalana, Pep Sais i Maife Gil, juntament amb Anna Carreño, Oriol Casals, Josep Sobrevals i Sergi Vallés completen el repartiment. Joel Joan també és responsable de la direcció escènica. L’obra es podrà veure del 16 de desembre de 2020 fins al 31 de gener de 2021 al Teatre Condal (set úniques setmanes).

© David Ruano

Joan Pera és “un professional dels sentiments”, (com es defineix ell mateix) amb una trajectòria de 70 anys emocionant i fent riure al públic. Ha rebut guardons com la Creu d’Or de Sant Jordi el 2015, el premi a Millor actor al Festival Internacional de ficció dramàtica televisiva que se celebra anualment a la capital de a Seúl (Corea) per la seva interpretació de Pau Casals i el Premi Gaudí d’Honor el 2019. Deixeble de Joan Capri, estranya parella amb Paco Moran amb qui va assolir un Rècord Guinnes amb prop de 15.000 espectadors en una funció al Palau Sant Jordi, doblador de Woody Allen i Rowan Atkinson. Joan Pera, en la tradició dels millors còmic, ha sabut crear un personatge propi que fa riure el públic només aparèixer a escena.

© David Ruano

Més informació i venda d’entrades

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: