El Liceu obre la venda general d’entrades dels primers espectacles de la temporada

Text – Redacció-Premsa Liceu. Fotos – Antoni Bofill.

Aquesta setmana el Gran Teatre del Liceu posa a disposició del públic les entrades de venda preferent i general per als espectacles Don Giovanni de Mozart, Savall i el Don Juan de Gluck i De Carmen Amaya a Estrella Morente. El nou calendari de venda  es deu a les reubicacions de butaques dels abonats que el Teatre ha hagut de dur a terme per donar compliment a la normativa marcada pel Procicat, garantint l’aforament permès i les distàncies de seguretat. Així, a partir del proper divendres 9 d’octubre a les 10h s’obrirà la venda preferent per als abonats amb un 20% de descompte i a partir de dimarts 13 d’octubre a les 10h s’obrirà la venda general per adquirir les prop de 2.000 entrades disponibles dels tres espectacles esmentats anteriorment. 

©Antoni Bofill

PER COMPRAR ENTRADES FEU CLIC AQUÍ

©Antoni Bofill

El Liceu, un espai segurL’impressionant inici de temporada viscut amb les veus de Sondra Radvanovsky i Piotr Beczala i amb la batuta de Gustavo Dudamel dirigint Il trovatore va demostrar que els teatres d’òpera són sens dubte espais segurs i necessaris. No obstant, el Gran Teatre del Liceu no abaixa la guàrdia i segueix treballant per mantenir i garantir aquesta seguretat amb un nou pla d’aforament. Arran de les últimes actualitzacions establertes pel Procicat en matèria d’ocupació en les arts escèniques, el Liceu decideix modificar el seu pla d’ubicació a partir de Don Giovanni i estabilitza el seu aforament màxim al 50% amb butaques alternes i sempre individuals, garantint no només el compliment de les mesures, sinó també  la sensació constant de seguretat per part de l’espectador. Pel Liceu és important poder estabilitzar el seu aforament i donar continuïtat a la temporada amb un procediment segur i prudent per poder gaudir d’una #CulturaSegura.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: