Nenes i nens: arriba el Goya el monòleg bomba que explora les frustracions d’una dona en un món patriarcal interpretat per Anna Sahun

Text – Redacció-Premsa Focus. Foto – Premsa Focus.

Nenes i nens torna a la cartellera teatral després de ser un èxit fa poc més d’un any a La Villarroel. En aquesta ocasió, la versió en llengua catalana de Girls & Boys, de Dennis Kelly estarà representada al Teatre Goya. Una peça dirigida per Joel Joan i protagonitzada per Anna Sahun que, en format de monòleg, explica les frustracions d’una dona emprenedora i ambiciosa, mare de dos fills, que no acota el cap davant les adversitats.

Sinopsi Nenes i Nens

Ella és una dona emprenedora, valenta, que no acota el cap davant les adversitats. Està casada amb un paio espavilat amb qui ha acabat tenint dos fills. La gran vol jugar a arquitectes i construeix edificis de fang, son germà els bombardeja perquè “s’hi han amagat els terroristes”. Ser una bona mare pot resultar frustrant. Ser una dona emprenedora, també. Però el més frustrant de tot és descobrir, massa tard, que l’home de qui et vas enamorar és l’home equivocat.

Nenes i nens es podrà veure al Teatre Goya el 12 d’octubre a les 19h i  el 13 i el 20 d’octubre a les 20h.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: