Nou tràiler de “The New Pope”, la sèrie de Paolo Sorrentino protagonitzada per Jude Law, John Malkovich i Javier Cámara

Text – Redacció-Premsa Mediapro. Foto – Premsa Mediapro. 

“The New Pope”, la sèrie dirigida pel cineasta guanyador d’un Oscar® Paolo Sorrentino (“La gran belleza”, “The Young Pope”), ha presentat un nou tràiler amb imatges exclusives de la sèrie i la presència dels seus dos protagonistes principals: Jude Law, que ja protagonitzava l’anterior temporada “The Young Pope”, i John Malkovich, que s’incorpora a la nova sèrie com el “nou Papa” al qual fa referència el títol.

Sin título-1.jpg
A més de Law i Malkovich, a “The New Pope” repeteixen els actors de “The Young Pope” Silvio Orlando, l’espanyol Javier CámaraCécile de FranceLudivine Sagnier i Maurizio Lombardi, als que ara s’uneixen Henry GoodmanUlrich ThomsenMark IvanirYuliya Snigir i Massimo Ghini. A més, “The New Pope” comptarà amb Sharon Stone i Marilyn Manson com artistes convidats.

“The New Pope” està escrita per Paolo Sorrentino, Umberto Contarello i Stefano Bises i és la segona sèrie limitada de Sorrentino ubicada al món del papat modern.

“The New Pope” és una producció original de SKYHBO i CANAL+, produïda per Lorenzo Mieli i Mario Gianani per a Wildside, que forma part de la companyia Fremantle, i coproduïda per Haut et Court TV i THE MEDIAPRO STUDIO. Fremantle s’encarregarà de la distribució mundial de la producció.

La sèrie s’estrenarà al nostre país a HBO España al gener del 2020.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: