L’actriu de “Les de l’hoquei”Clàudia Riera, al programa de cuina “Manduka”

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3. 

Demà divendres, 27 de setembre, a les 20.00, el canal Super3 emet el tercer capítol de “Manduka”, en què la xef Paula Alós,fa “sticks” de rap amb l’actriu de “Les de l’hoquei” Clàudia Riera.

IMG_2435.JPG

En aquest nou episodi tot anirà sobre rodes, perquè la convidada serà una de les actrius de la sèrie “Les de l’hoquei”, la Clàudia Riera. Amb s’aprendrà a fer uns palets de peix arrebossats amb fruits secs,se salvarà una maionesa tallada, es faran xips de patata sense greix i s’estamparan peixos en un davantal amb la tècnica del gyotaku. Amb aquesta convidada, el bon rotllo està assegurat.

IMG_2448.JPG

A partir de la setmana que ve, “Manduka” canvia d’horari i les estrenes dels nous capítols s’emetran els dissabtes, a les9.00, al canal Super3.

IMG_2441.JPG

“Manduka”

L’objectiu del programa és introduir els més petits en el món de la cuina i la gastronomia. I,per fer-ho, es plantejarà la cuina com un joc. Amb un to entretingut, l’espai trencarà el mite que diu que “amb el menjar no s’hi juga”, ja que a “Manduka” tothom hi jugarà molt.

Al capdavant de la cuina de “Manduka” hi ha la jove xef Paula Alós. Aquesta mataronina, que cuina des que tenia 8 anys, es va fer famosa després de guanyar la quarta edició del concurs de cuina de TVE “MasterChef Junior”. Al seu costat hi ha el Cinto, el xef propietari del restaurant Can Cinto, situat sota la casa de la Paula i on ella aprofita per cuinar. Però el Cinto no és de carn i ossos, sinó que apareix al programa a través d’animacions en 3D i amb la veu de l’imitador i doblador Oriol Cruz.

La base de “Manduka” serà l’entreteniment i la diversió, però sense deixar de banda els continguts més didàctics relacionats amb l’ús d’una gran varietat d’ingredients saludables i amb consells i trucs sorprenents. Les receptes que la Paula prepara al programa han estat creades i assessorades per professionals de la Fundació Alícia. Seran propostes molt saludables, amb una gran presència de fruites i verdures i una àmplia varietat de proteïnes, que deixaran de banda els fregits, els greixos i els productes industrials.

Al començament del programa, la Paula dona la possibilitat al convidat d’escollir entre diferents davantals per cuinar. Cada davantal té una frase i un color diferent. Algunes de les frases que apareixen als davantals són: “Keep Calm &Manduka”, “Ningú manduka com tu”, “Manduka Mode on”, “Territori Manduka” o “Manduka Fina”. Per tots aquellsfans de “Manduka” s’han posat a la venda diferents models a «La botiga de TV3 i Catalunya Ràdio».

“Manduka” parteix d’una idea original d’Òscar Nogueira, que també n’és el director, i és una producció de l’Àrea d’Infantils i Juvenils de TV3,en col·laboració amb Antàrtida. La cançó del programa ha estat creada per Marc Parrot i la interpreta la Paula.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: