Yasmina Drissi: “ Com actriu, per molt que intentis mostrar seguretat mai estàs preparat per a tot”

Text – Albert Roca. Fotos-Albert Roca. Entrevista realizada a l’Hotel Murmuri.

Per l’actriu Yasmina Drissi, la serie ‘Les de l’hoquei’, de la que es va emetre aquest dilluns el darrer capítol de la temporada, a TV3, ha suposat una gran experiència des de el capitol pilot, que va continuar després ja amb la serie, amb el personatge de Laila. Un personatge que ha donat molt de joc i, mai millor dit, al llarg dels diferents capítols de la serie.

yasmina 3.jpg copia
©Albert Roca.

 

Com vas viure un rodatge d’una serie en el que us trobaveu actrius amb el seu primer paper i actors i actrius amb trajectòria?

Va anar molt bé ja que des de fora podía pensar que em tractarien diferent i no va ser així. Vaig poder aprendre moltes coses d’actors que havien fet moltes coses abans.

yasmina 2.jpg copia
©Albert Roca.

Amb quins aspectes vas connectar amb el teu personatge de Laila?

Anant fins enrere amb la meva vida, amb aquest punt d’introversió que té Laila. Jo tinc un punt de caos intern de no tenir les coses clares.

yasmina 1 .jpg copia
©Albert Roca.

Al teu personatge lli agrada dibuixar. I a tu?

Jo no sé dibuixar com ho fa el personatge de Laila. Pero hi ha moments que tinc amb mi mateixa i on la meva mare em pot trobar a les 3 de la matinada a la meva habitació pintant aquarel·les.

En quins aspectes ha pogut agradar la serie pel que ha tocat?

Per moltes situacions que s’han reflectit, com perquè dues dones s’han de barallar pel mateix home. Es tractava de com poder comprendre a l’altre persona.

yasmina 4.jpg copia
©Albert Roca.

Acabes de començar però com veus ser actriu?

Sempre aprens amb tot el que fas. Vaig fer un curtmetratge,  en un lloc nou. Com actriu, per molt que intentis mostrat seguretat mai estàs preparat per a tot. I d’això es tracta, sempre de donar nous passos endavant.

yasmina 5.jpg coia
©Albert Roca.

Per finalitzar. Tens algun referent?

A mi m’agrada molt la Najwa Nimri. Actua d’una manera que impacta bastant. Arriba el missatge dels personatges que interpreta.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: