Arrenca el rodatge de “Las niñas”, amb participació de TV3

Text  –  Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Comença el rodatge de l’”opera prima” de Pilar Palomero, “La niñas”, amb la participació de TV3, protagonitzada per Andrea Fandos i Natalia de Molina.  El rodatge, que durarà sis setmanes, es desenvoluparà majoritàriament a Saragossa i Lleida. La ficció explica la història de moltes de les dones d’avui dia, dibuixada a través de l’educació que van rebre a principis dels 90.

Sin título-1.jpg

 L’”opera prima” de Pilar Palomero, autora de curtmetratges multipremiats com «La noche de todas las cosas » o «Zimsko Sunce», entre d’altres, ha participat en la Berlinale Talents i a la Sarajevo Talents. “Las niñas” està protagonitzada per Andrea Fandos ( «La comulganta») en el paper de Celia i per Natalia de Molina ( «Quién te cantará», «Techo y comida») en el paper de mare de Celia. La resta dels personatges de «les nenes» són aragoneses i, per a moltes, serà la seva primera experiència com a actrius.

Sin título-2.jpg

La pel·lícula compta amb un pressupost d’un milió dos-cents mil euros i produeixen Valérie Delpierre per part d’Inicia Films, després del seu èxit «Estiu 1993», amb la participació de TV3 i Alex Lafuente de Bteam Prods, productor de «La novia» i de la guanyadora de la Concha d’Or en el passat Festival de Sant Sebastià, «Entre dos aguas», també amb la participació de TV3.

«Las niñas» es desenvolupa en 1992, l’any de l’Expo de Sevilla i de les Olimpíades de Barcelona. Per a això, les localitzacions escollides de Saragossa com l’institut Miguel Servet, el parc Jose Antonio Labordeta, el passeig de Ruiseñores, entre altres, hauran de viatjar en el temps i tornar a com eren l’any 92.

«Las niñas» es una producció d’Inicia Films i Bteam Prods. Compta amb la participació de Radio Televisió Espanyola, Televisió de CatalunyaTelevisió d’Aragó, Movistar Plus i amb el suport de l’ICAA i de l’ICEC. També compta amb la participació del Programa Media.

Sinopsi

Cèlia, una nena d’11 anys, estudia en un col·legi de monges a Saragossa i viu amb la seva mare. Brisa, una nova companya acabada d’arribar de Barcelona, ​​l’empeny cap a una nova etapa en la seva vida: l’adolescència. En aquest viatge, a l’Espanya de l’Expo i de les Olimpíades de l’any 92, Celia descobreix que la vida està feta de moltes veritats i algunes mentides.

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: