Torna Kràmpack, la comèdia d’èxit de Jordi Sánchez, dirigida per Pep Antón Gómez, al Teatre Aquitània

Text – Redacció-Barc comunicació.

‘Krampack’, el debut com a dramaturg de Jordi Sánchez, torna a la cartellera barcelonina després de més de 20 anys sense ser-hi present. Serà a partir del 12 de setembre al Teatre Aquitània, dirigida per Pep Antón Gómez i protagonitzada per Jaume Casals, Lídia Casanova, Àlex Ferré i Mikel Iglesias.

Sin título-1.jpg

El text de Jordi Sánchez narra la història de quatre amics que se’n van a viure junts, i entre els quals hi ha, a banda d’amistat, una forta tensió sexual. Una comèdia al pur estil sit-com dels anys 90 (‘Friends’, ‘Frasier’ o la pròpia ‘Plats Bruts’), amb un to irreverent que s’ha mantingut fresc després de 25 anys de la seva creació.

«Els interessos d’algú de vint-i-pocs d’aleshores són els mateixos que els d’avui, en general: les ganes d’agradar, de triomfar, de follar. Les obsessions, les pors… la necessitat vital de trobar una forma de desangoixar-se», diu Jordi Sánchez. «Tinc ganes de veure una versió de Kràmpack que em satisfaci, feta per bons actors, i dirigida pel meu company de viatge professional, el Pep Antón Gómez, en qui confio absolutament».

L’espectacle original, protagonitzat en el seu moment per Joel Joan, el propi Jordi Sánchez, Mònica Glaenzel (i després Ester Formosa) i Eduard Fernández, va assolir la xifra de 50.000 espectadors al llarg de 4 temporades a La Villarroel, i va fer temporada a Madrid en dues ocasions (1996, 2002), així com a Caracas. Fins i tot, l’any 2000 va estrenar-se una pel·lícula dirigida per Cesc Gay inspirada en el text teatral. Va guanyar el Premi de la Crítica de 1994, i el Premi Max l’any 2003. Va ser, a més, el tret de sortida d’una carrera d’èxit per a Sánchez, amb altres textos com ‘Sóc lletja’, ‘Excuses!’, ‘Avui no sopem’ o ‘El eunuco’, a banda de sèries de televisió de gran èxit com ‘Plats Bruts’ o ‘L’un per l’altre’.

‘Kràmpack’ és una producció de White Moose Productions.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: