Miriam Luna presenta el seu single “Isn’t She Lovely”

Text – Redacció-Premsa K de comunicación. Fotos – Andreas Madl-Xavi Gómez.

Us presentem el videoclip de la cançó Isn’t she lovely, el single de presentació de PIANO & SOUL, el nou disc de la cantant catalana MIRIAM LUNA que es publicarà oficialment el proper 9 de juliol.

MIRIAM LUNA 3bis ©Xavi Gómez
©Xavi Gómez

 Isn’t she lovely és una versió de la mítica cançó d’Stevie Wonder a la qual Miriam Luna, amb la seva veu dolça i el so captivador del seu piano, li confereix un to elegant i, alhora, fresc i juganer. Aquest primer single, reuneix els atributs del nou disc, on es potencia la bellesa de la simplicitat, la puresa de la veritat i el sentiments íntims.

MIRIAM LUNA 4 p© Andreas Madl
© Andreas Madl

 PIANO & SOUL és un viatge a la terra dels somnis i dels sentiments a través de la reinterpretació detemes icònics de diversos estils, com el pop, el jazz, el swing, la chanson, el bolero o la bossa nova. Tota una declaració d’intencions a l’hora de transmetre emocions de la manera més pura, mitjançant una veu encisadora que marida força i sensibilitat femenina, i un piano que dibuixa virtuosament tot un ventall de sensacions en cada tema.

 Segons Miriam Luna, “és un disc que pretén fer sentir bé a les persones que l’escolten allà on siguin, que convida a gaudir de la pau a través de la meva veu i el missatge de les cançons”“M’agrada generar positivitat, harmonia i benestar amb la meva música i això és el que pretenc amb PIANO & SOUL, contribuir a millorar la vida de les persones transmetent felicitat per aconseguir un món millor, més positiu i més respectuós amb l’entorn”, confessa l’artista.

MIRIAM LUNA 1 ©Xavi Gómez
©Xavi Gómez

 Miriam Luna és una cantant i pianista internacional nascuda i formada a Barcelona que actualment viu a Viena, la ciutat de la música. Ha captivitat grans audiències en diverses ciutats d’Europa, Àsia i Austràlia. Amant de la natura i activista per la sostenibilitat, el 2010 va recolzar la Conferència Contra el Canvi Climàtic celebrada a Copenhagen amb una de les seves cançons escrita expressament per a aquesta causa. El 2016 va llançar el seu primer single titulat Simply Beautiful, una cançó positiva que emfatitza l’apreciació de la simplicitat i encoratja a la gent a gaudir de la vida, l’amor i la bellesa de les coses senzilles.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s