OH, MAMI!, la comèdia amb final feliç que més riures provoca de la cartellera continua al Teatre Borràs fins al 22 de juny

Text – Premsa Oh Mami!. Fotos – Premsa Oh Mami!.

En tan sols un mes, la comèdia OH MAMI!; estrenada el passat 6 d’abril al Teatre Borràs, i que es continuará fins al 22 de juny, s’ha convertit en l’espectacle, de la cartellera de Barcelona, que provoca un comportament unànime entre el públic: NO PARAR DE RIURE durant els 90 minuts que dura.

Sin título-3

Escrita per Raquel Salvador i Oriol Vila, està protagonitzada per Anna Barrachina, Jofre Borràs, Artur Busquets, Octavi Pujades, Betsy Turnez i Joana Vilapuig, Oriol Vila també signa la direcció de la comèdia de Nico&Sunset.

Tres amigues decideixen obrir una botiga de cup-cakes però la cosa no acaba de funcionar i una d´elles proposa ampliar el negoci oferint a les clientes massatges amb final feliç a la rebotiga del local… una mica com «Sweeney Todd» però amb un resultat gens truculent… Com us podeu imaginar, la comèdia amb els malentesos a ritme de vodevil modern, està ben servida!

Sin título-2

Però a més d´una comèdia d´embolics i situacions divertides, OH MAMI! ens presenta un món de dones i d´homes a la recerca de l´identitat personal, de la felicitat i del plaer.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: