Anna Simon presentarà “Persona infiltrada”, el nou concurs “reality” de TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

‘Persona infiltrada” és el títol del nou programa que TV3 estrenarà l’any que ve. El programa, produït per Veranda TV, el presentarà la periodista Anna Simon. Es tracta d’un concurs “reality” en què, cada setmana, un famós haurà de descobrir el membre infiltrat d’una família.

Sin título-2.jpg

TV3 vol apostar de nou per l’entreteniment amb un programa diferent, desenfadat, ideal per veure en família i en què l’espectador també pot jugar a endevinar, des de casa, quina és aquesta persona és la infiltrada.

“Persona infiltrada” es va presentar per primera vegada aquest dissabte, 24 de novembre, al Festival Zoom d’Igualada. Es va projectar un “teaser” del programa en què s’hi podrà intuir quin serà el funcionament i el contingut d’aquest.

El programa

Sin título-1.jpg

A cada capítol de “Persona inflitrada», un persona s’infiltrarà en una família i s’haurà de fer passar per un membre més d’aquella família, davant dels ulls d’un convidat sorpresa, una cara coneguda, que provarà de desemmascarar l’“infiltrat”.

Cada setmana, la família i la persona coneguda lluitaran per aconseguir 5.000 euros. Tindran unes hores per conviure amb la família, observar-ne el comportament i formular-los les preguntes que consideri oportunes. Un cop s’acabi el temps de convivència, el convidat haurà de dir un nom, el nom de qui es pensi que és la persona infiltrada: si ho encerta, guanyarà els euros, que aniran a parar la causa solidària que haurà triat prèviament; si, per contra, no ho encerta, seran la família i la persona infiltrada els que s’enduran el premi.

Entre els convidats, que faran d’investigador per destapar a la persona infiltrada, hi haurà personatges de TV3 com el periodista i guionista Jair Domínguez; el meteoròleg Tomàs Molina; alguns dels actors de “Merlí”; o el cuiner Marc Ribas.

 Anna Simon

La periodista de Mollet va debutar a TV3 com a col·laboradora als programes “Divendres” o “Tvist”, i va consolidar la seva presència entre l’audiència catalana amb l’exitós programa “Oh Happy Day”, però Anna Simon acumula una llarga experiència als mitjans de comunicació.

Actualment, i des del 2013, treballa de col·laboradora a “Zapeando” de Cuatro. A més, Anna Simonha conduït programes de tot tipus de gèneres a cada una de les televisions privades estatals (La Sexta, Cuatro, Antena 3 i Telecinco).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s