Gregory Porter actuarà al festival Jardins Terramar de Sitges, després del seu gran èxit al Teatro Real de Madrid

el

Text – Redacció-Prensa Festival Jardins Terramar de Sitges. Foto – Prensa Festival Jardins Terramar de Sitges. 

El proper 30 de juliol el públic català tindrà l’oportunitat de gaudir del concert de la gran figura actual del jazz i el soul internacional, guanyador de dos premis Grammy, cridat a ser l’artista més important del jazz vocal dels pròxims anys. L’artista nord-americà va encisar el Teatro Real, en el marc de l’Universal Music Festival, rebent una ovació final de més de cinc minuts del públic que omplia el coliseu de l’òpera de Madrid.

Sin título-1.jpg

En el seu recital que portarà a Sitges, Gregory Porter, acompanyat d’una excel·lent banda, interpreta temes dels seus guardonats àlbums i del seu darrer treball, “Nat King Cole and Me”, homenatge al que l’artista considera el seu “pare musical”.

Sitges, 24 de juliol de 2018.-El pròxim dilluns 30 de juliol, l’Auditori del festival Jardins Terramar de Sitges rebrà en concert Gregory Porter, considerat ara per ara l’artista amb la trajectòria artística més prometedora del món del jazz vocal. Guanyador de dos premis Grammy al Millor Àlbum Jazz Vocal per“Liquit Spirit”i“Take Me to the Alley”,el 2014 i 2017, respectivament, a més de ser nominat a la mateixa categoria l’any 2011 per l’àlbum“Water”,i a les categories d’interpretació de Rhythm & Blues per diverses de les seves composicions.

Fa uns dies, abans de la seva cita amb el públic català- Gregory Porter trepitjava l’escenari delTeatro Real de Madrid, en el marc de l’Universal Music Festival, on va rebre l’aplaudiment unànime dels espectadors que omplien el recinte operístic, amb un doble bis i una ovació final de més de cinc minuts amb el públic a peu dret. Els grans entesos mundials del gèneres jazzístics el consideren ja la nova figura del jazz vocal dels pròxims anys, i una veu única del estils musicals que van del jazz al soul, passant pel blues, el gòspel –on va començar de ben jove- i elR&B. Aquest baríton californià, d’un 1,90 m d’alçada, i d’inseparable gorra, posarà en els pròxims dies rumb als Festival Jardins Terramar de Sitges, on actuarà el proper dilluns 30 de juliol, en el marc de la seva gira mundial.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s