Escenari Apolo 75 Anys al BAM – La Mercè 2018

Text – Redacció-Prensa Sala Apolo. 

Aquest 2018 l’Apolo ha complert 75 anys i per celebrar-ho la sala ha ofert programació especial de concerts i activitats durant tot l’any. És per això que la Sala Apolo se suma a la festa major de Barcelona, formant part del BAM, amb un escenari al carrer del Paral·lel el diumenge 23 de setembre i amb un lineup format per 5 bandes nacionals i internacionals. L’objectiu d’aquest escenari és commemorar el 75è aniversari de la sala, així com de fer un homenatge al Paral·lel com a arteria cultural de la ciutat. 

Sin título-1.jpg

Nathy Peluso és una artista interdisciplinària, criada entre el swing, el soul, el R&B i el jazz, això provoca que el seu filtre abasti una gran varietat d’estils musicals. Després de treure diversos singles i un recopilatori, el març passat va presentar “La Sandunguera”, treball produït per Peter Party.

Lisboa és la ciutat invitada aquest 2018 per les festes de La Mercè. En aquest sentit, la Sala Apolo presenta Real Combo Lisbonense, banda que va debutar en 2009 amb el seu  primer EP, seguit de presentacions a Porto, Lisboa i Barcelona.

A cavall entre Portugal i Angola, Throes + The Shine es presenta com a una agrupació kuduro. Aquest trio utilitza cada impuls de creativitat per construir un estil únic: dansa, electrònica, riffs afro rockers i tropical bass.

The Mani-las és una banda amb ritmes que conviden a ballar, melodies i cors amb tres potents veus. Un repertori directe i sublim de la mà de Mariana Pérez, Maika Makovski i Olaia Bloom.

La mítica sessió de Jazz&Swing de la Sala Apolo, organitzada conjuntament per la B.J.O., es trasllada per les festes de La Mercè al carrer amb un espectacle inèdit: la Big Band reinterpretarà en directe i en clau de swing els temes escollits pel públic de l’Apolo, hits indispensables de la història del rock i del pop.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s