Pícnic, el nou joc de Devir que sortirà a 21 països de tot el món

el

Text – Redacció-Premsa Devir. Fotos – Premsa Devir.

EL PÍCNIC…!“Només hi ha tres motius per portar una cistella de vímet al damunt: ser el personatge d’un compte, una florista del segle passat o fer un pícnic”. Ens han agradat aquestes paraules trobades a un blog de la xarxa. I és que el pícnic segueix ben viu l’any 2018!, Un pícnic, com sabràs, és un menjar a l’aire lliure, un menjar informal, un menjar campestre…

Picnic_Devir_PT01.jpg

La paraula és en primera instància anglesa i procedeix del francès “pique-nique” que significa picar o picotejar i petiteses. Té una sonoritat molt simpàtica. El vocable s’utilitzava pels “gourmands” francesos que portaven el seu propi vi a les reunions de mitjans del segle XVII. A continuació teniu un quadre de referència de Thomas Doyle…

UN PÍCNIC A 21 PAÏSOS DEL MÓN

ja ho deia Arthur Conan Doyle, el famós escriptor escocès que va crear Sherlok Holmes: “Els pícnics són molt estimats per aquells que estan en la primera etapa de la tendra passió”. I nosaltres afegim, i de tots els altres també!

Picnic_Devir_main.jpg

PÍCNIC: EL JOC DE TAULA

El danès Martin Nedergaard i el dissenyador gràfic Marc Monés (Esparreguera) han creat el joc de taula Pícnic produït íntegrament per Devir. El joc es llançarà a 21 països. Des d’Espanya als Estats Units passant per Argentina, Guyana o Surinam. I està editat en 5 idiomes: català, espanyol, anglès, portuguès i italià.
A Pícnic gaudim de la sortida campestre jugant amb aquest ràpid i familiar joc en el qual tots els participants hauran de desfer-se de totes les cartes de la seva mà tot el ràpid que puguin. Tots juguen a la vegada i han de buscar l’aliment o beguda que porten i col·locar sobre ell una carta amb el número immediatament superior. Pícnic es presenta amb una estètica molt agradable: una colorista llauna amb cartes circulars. Aquí el tens! 

Picnic_Devir_PT02.jpg

És un joc familiar i accessible. Preparat per jugar a qualsevol lloc. De fet, és el joc ideal per emportar-se de pícnic, ja que hi cap a qualsevol bossa, butxaca i maleta…

De velocitat trepidant i addictiva. S’aprèn a jugar en només 2 minuts i una partida dura uns 15 minuts o menys. Poden jugar de 2 a 6 jugadors. I té un preu de venda recomanant que el fa assequible a tothom: 10 euros.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s