Ángel Roldán:” El microteatre és una experiencia única perquè tens el públic a prop”

Text- Albert Roca. Fotos – Inma Quesada. Entrevista realizada en el Hotel Murmuri Barcelona.

L’actor Angel Roldán, amb una dilatada trajectòria és el coprotagonista juntament amb Ánnick Weerts de l’obra “Ginj Tonic Molotov, que es pot veure a Microteatre Barcelona fins al 20 de maig. L’obra parla d’abusos policials, amor i moltes sorpreses que pot descubrir el públic. D’aquesta obra i de records de pel·lícules com Platillos Volantes n’hem parlat en aquesta entrevista.

INMA_quesada-1
Copyright – Inma Quesada.

Estàs fen microteatre per primer cop. Com t’has trobat?

És apassionant. He flipat molt. Ei director m’ho va proposar I vaig acceptar-ho. El microteatre és una experiència única perquè tens al públic a prop, i aquí més que mai, ja que és una roda de reconeixement. Cada vegada que acabem donem les gràcies al públic per haver participat d’una manera indirecta. Els utlitzem com aquell que diu.

I com vius el ritme del microteatre?

El primer dia va ser una bogeria, ja que per primer cop feia sis funcions seguides de quinze minuts. Al segon dia et dones compte que són funcions difernts, tu estàs diferent. El teatre és molt viu.

INMA_quesada-12
Copyright – Inma Quesada.

I en quant a la trama i el teu personatge?

Es parla de l’abús policial, amor i molta tensió. El meu personatge és totalment diferent a mí. M’encanta que sigui així.  Hi ha una reflexió de que tots som culpables d’haver fet alguna cosa. Quan miro al públic i dic “No hay nadie inocente” alguns fan la mirada cap abaix.

Un director important en la teva trajectòria és David Victori

M’encanta, és molt intel·ligent i la última pel·licula que he fet amb ell ha sigut “El Pacto” on faig de forense, i s’estrena a l’agost. He fet amb ell també “Cremeu Barcelona”. Hi ha aquesta amistat. Ens agrada un cinema molt semblant i hi ha confiança i si és així és doblement millor. Aquesta confiança és molt important.

INMA_quesada-3

Fa molts anys vas participar en el filme “Platillos volantes”, d’Oscar Aibar, considerada de culte

Encara la fiquen a la 2 i la gent en parla. Va ser la meva primera pel·lícula comercial. Vaig rodar amb Angel de Andrés. Un mite que ho va fer tot bé i es va morir fa poc. I el director Oscar Aibar que després va fer moltes coses com dirigir “Cuentame”.

INMA_quesada-7
Copyright – Inma Quesada.

Actualment tens algún projecte en marxa?

Ara comencem al juliol un pilot que va de superherois i sóc el protagonista d’aquesta serie. És molt divertida i esperem que surti. Ara pot ser un bon moment per fer coses originals i diferents, ja que hi ha una gran oferta amb les plataformes.

INMA_quesada-10
Copyright – Inma Quesada.

Per finalitzar. Fa pocs diez, va morir Antonio Mercero. Tens algún record amb ell?

Jo tinc una anécdota molt especial. Jo estaba fent la obra de teatre ‘Los pelones’ i Antonio Mercero i a través d’Alber Espinosa, va demanar el Vhs. La va veure el Mercero i van fer Planta Cuarta. Temps després quan estavem fent una obra al Centro Dramático Nacional em va comentar” ¡Y tu de donde sales?”, de manera molt elogiosa. Va ser un gran honor per mí que una persona tan important i referent en la televisió i cinema hagués dit aquelles paraules.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s