‘Que rebentin els actors’, de Gabriel Calderón, a la Sala Tallers del TNC

Text – Redacció-Premsa TNC. Fotos –  May Zircus / TNC.

Que rebentin els actors, de Gabriel Calderón, és una comèdia amb producció del Teatre Nacional de Catalunya i de Bitò Produccions que es podrà veure a la Sala Tallers del TNC del 5 al 29 d’abril de 2018. L’obra té com a equip artístic: Albert Ausellé, Jordi Banacolocha, Imma Colomer, Bruna Cusí, Francesc Ferrer, Lina Lambert i Sergi Torrecilla.

18c3aea7-c1a0-40ca-b85a-76d9dca70f81 copia.jpg

Una màquina del temps deixarà al descobert el passat fosc d’una família durant el sopar de Nadal

La filla més jove d’una família íntimament marcada pels estralls de la dictadura, és incapaç de conviure amb els clarobscurs que mortifiquen el seu passat genealògic. Amoïnat per aquesta situació, el promès de la noia construirà una màquina del temps que li permetrà organitzar un sopar nadalenc per retrobar-se amb alguns parents que ja són morts des de fa temps.

El dramaturg Gabriel Calderón (Montevideo, 1982) dirigeix aquesta explosiva comèdia en què realitat i ciència-ficció es confonen per indagar en el boirós territori de les impunitats i responsabilitats no resoltes que encara bateguen sota la vida democràtica actual.

_DSC3557
© May Zircus / TNC
Més informació: 
Horaris:
Dimecres a les 19 h
De dijous a dissabte a les 20 h
(*a excepció de dijous 12 d’abril, que la funció és a les 16.30 h per a centres educatius)
Diumenge a les 18 h. Funcions només per a centres educatius
Dijous 12 d’abril de 2018 a les 16.30 h
Durada: 1 hora i 30 minuts

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: