Àngel Llàcer dirigeix Un Cop l’Any, la comèdia romàntica de la temporada protagonitzada per David Verdaguer i Mar Ulldemolins

el

Text – Redacció-Premsa Un Cop l’Any. Fotos – ©David Ruano.

David Verdaguer i Mar Ulldemolins protagonitzen Un Cop l’Any, la comèdia romàntica de la temporada que s’estrena al Teatre Poliorama el proper 13 de novembre, amb la direcció d’Àngel Llàcer. Hèctor Claramunt adapta el text de Bernard Slade als referents dels espectadors d’avui i ressitua l’acció entre 1975 i l’any 2000. Al llarg d’aquest període, el Josep (David Verdaguer) i la Pilar (Mar Ulldemolins) mantindran una relació clandestina que els reunirà cada any el mateix dia al mateix hotel durant un quart de segle.

©David Ruano

Durant el transcurs dels següents 25 anys, hauran de fer front a l’evolució que experimentaran les seves respectives llars i, al mateix temps, adaptar-se als canvis socials i històrics que també afectaran les seves vides.

L’original de Bernard Slade va triomfar als anys 70 a Broadway i es va popularitzar arreu del món gràcies pel·lícula del mateix títol protagonitzada per Ellen Burstyn i Alan Alda. Un cop l’any és una producció de Minoria Absoluta i Cow Theatre.

©David Ruano

Notes del director

©David Ruano

Quan vaig llegir per primer cop aquesta obra (…) vaig riure amb una llàgrima a la galta i vaig plorar d’alegria nostàlgica.

L’obra va (…) de com construir una relació (…) mitjançant la sinceritat i la honestedat.

Perquè els anys passen, però hi ha coses que continuen immutables, com l’habitació de l’hotel i l’essència de cadascú.

Àngel Llàcer

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s