A partir de dilluns 4 de setembre, TV3 obre les tardes a l’entreteniment amb «Tarda oberta»

el

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

Aquesta tardor, TV3 obre les tardes a l’entreteniment, en un programa amb un format atractiu, àgil i innovador en què pot passar de tot. Al capdavant de “Tarda oberta”, hi haurà un tàndem jove i dinàmic, Ruth Jiménez i Vador Lladó.

El programa tindrà dues parts ben diferenciades: un “talk show”, amb la Ruth com a conductora, i un espai farcit d’un humor esbojarrat, amb el Vador. L’esperit de “Tarda oberta”, l’entreteniment, unirà les dues esferes en què tindran veu noms destacats de la ràdio i la televisió catalanes com Núria Casas, Xavi Cazorla, Laura Fa, Candela Figueras, Alan Lillo, Empar Moliner, Manel Lucas i Marta Romagosa.

El tret de sortida del programa el donarà una pregunta que interpel·larà directament l’espectador arran d’una notícia d’actualitat com, per exemple, “acolliries un refugiat a casa teva?”, “quina és la mentida més gran que has dit?” o “què és el més perillós que has fet mai?”. La resposta arribarà amb el testimoni de gent anònima i amb experts, que donaran un punt de vista professional sobre la matèria.

La secció següent la protagonitzarà un col·laborador, que cada dia parlarà d’un tema diferent: des de salut i ciència fins a tecnologia i comunicació. Hi haurà cares noves, però també de conegudes, com Txe Arana, Bruno Sokolowicz, Lluís Soldevila, Marc Vidal, Queta Karmany o Roser Amills. Aquest espai diari anirà seguit d’una tertúlia, en forma de concurs, en què els temes es debatran a partir de diferents proves relacionades amb notícies de l’actualitat.

Després arribarà l’entrevista, a càrrec de la Ruth, que, d’una manera distesa i propera, descobrirà aspectes coneguts i no tan coneguts de personatges de l’actualitat. L’objectiu serà mostrar la part humana dels convidats en un joc en què protagonistes i espectadors es divertiran.

A continuació, el Vador agafarà el relleu de conductor del programa i començarà la part més gamberra, en què els col·laboradors parlaran, amb un punt extra d’humor, de tot allò que els crida l’atenció a internet, a les xarxes socials o a la bústia de casa. Aquest espai l’interrompran tres reporters d’actualitat que presentaran un vídeo relacionat amb una notícia. Un d’ells, a més, haurà de superar el repte que, en directe, li proposaran els integrants de la taula.

Tots aquests continguts formaran part de “Tarda oberta”, un programa de TV3 amb la col·laboració de Mediapro.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s