“Pacha: l’arquitecte de la nit», el dimecres 7 de juny, a “60 minuts”

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

«60 minuts”, el programa que ofereix els millors documentals periodístics, dedicats a l’aprofundiment i l’anàlisi de l’actualitat i a la reflexió social, política i econòmica dels principals temes de debat arreu del món, estrena, el dimecres 7 de juny, “Pacha: l’arquitecte de la nit”, El cineasta Miguel Bardem dirigeix “Pacha: l’arquitecte de la nit”, un documental que presenta el fundador de l’imperi Pacha, Ricardo Urgell, i que repassa l’inevitable canvi del món de la nit en quaranta-set anys.

 

L’arquitecte de la nit, Ricardo Urgell, ha dedicat la seva vida a perseguir un somni: crear una manera global d’entendre l’oci a través d’un missatge de llibertat, festa, música, diversió i ball. Amb aquest esperit, va crear la marca Pacha, el 1967, a Sitges. Quatre dècades després dels inicis de la marca, Pacha s’ha exportat a més d’un centenar de locals, no només de ball, sinó de moda, i a restaurants i hotels d’arreu del món, des d’Eivissa fins al Brasil, passant pels Estats Units, Alemanya, Portugal o Austràlia.

Per primera vegada, Ricardo Urgell explica la seva vida i les interioritats del seu negoci davant d’una càmera. A través d’entrevistes a músics, DJs de primera fila, artistes, models i les figures que han format part de la història de la marca, el documental explica per què Urgell s’ha convertit en un home de culte i en una referència mundial de la indústria de l’entreteniment nocturn.

La història comença a la Sitges rural i tímida de la dècada dels 60, passa per l’Eivissa hippy i embogida dels 70, i arriba fins a la “movida” madrilenya. Un viatge per l’evolució de l’oci nocturn, que es tanca amb l’imperi dels DJs i la música electrònica de l’Eivissa dels nostres dies.

Primeres figures de la música com David Guetta, Steve Aoki o Bob Sinclar il·lustren, amb els seus comentaris, un documental farcit de cares famoses de l’espectacle i de l’oci nacional i internacional.

Podeu veure el tràiler aquí. https://vimeo.com/124841280

 

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: