Els jugadors del F.C. Barcelona que van guanyar la Copa d’Europa a Wembley del 1992 estaran a l’homenatge del dissabte 10 de juny

Text – Redacció-Premsa F. C. Barcelona.

El proper 10 de juny es viurà al Camp Nou la gran festa del 25è aniversari de Wembley 92. L’espectacle que tancarà els actes commemoratius serà un homenatge als jugadors que, amb l’holandés JOhan Cruyff a la banqueta van alçar la prirmera Copa d’Europa de la història del Fc. Barcelona. En aquesta partit, que es disputarà a les 22. 00 hores al Camp NOu estaran presents la gran majoria dels jugadors d’aquella història plantilla.

A la commemoració de Wembley ’92 hi seran presents: José Mari Bakero, Ronald Koeman i Hristo Stòitxkov, els tres protagonistes del llançament de falta que acabaria en el gol culer al minut 111, a més d’altres membres d’aquell Dream Team com Miguel Ángel Nadal, Andoni Zubizarreta, Josep Guardiola, Txiki Begiristain, Andoni Goikoetxea, Eusebio Sacristán, José Ramón Alexanko, andoJuan Carlos, Nando, Júlio Salinas, o Ricardo Serna, entre d’altres

A més el partit el disputaran davant duna selecció de jugadors del Benfica, precisament un dels equips als quals el FC Barcelona es va enfrontar a la fase de grups de les semifinals de la Copa d’Europa del 1992. Una fase de grups on també hi eren l’Sparta de Praga i el Dinamo de Kiev, i on els blaugrana van acabar primers amb nou punts. Un primer lloc que els hi valdria per accedir a la final de Wembley,on els homes de Johan Cruyff van vèncer a la Sampdòria per 1-0 gràcies al gol de Koeman.

A més, cal recordar que el mateix dia 10 de juny, una Fan Zone a l’esplanada de la tribuna del Camp Nou animarà tota la jornada. Les activitats s’obriran a les 12 hores per a tots els socis i aficionats, i a partir de les 17 h l’accés estarà restringit a aquells que tinguin entrada per assistir a l’espectacle ‘Retorn a Wembley’.

Les invitacions es poden aconseguir de manera gratuïta a les taquilles del Club o a través de l’espaidels socis al web del Club. A les 21.00 hores començarà l’activitat dins l’Estadi amb una sèrie d’accions d’animació prèvies a l’inici de la cerimònia commeorativa (22.00 hores).

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: