Acaba el rodatge de la pel·lícula “El año de la plaga”, amb participació de TV3

Text – Redacció-Premsa TV3. Fotos – Premsa TV3.

El film dirigit per Carlos Martín Ferrera entra en fase de postproducció després de rodar-se a Barcelona durant els mesos de març i abril. “El año de la plaga”, basada en la novel·la homònima de l’escriptor català Marc Pastor, és una obra de ciència-ficció que situa Barcelona a les portes d’una invasió alienígena.

Carlos Martín Ferrera encara l’etapa final de la seva quarta pel·lícula, “El año de la plaga”, que l’ha dut a gravar a Barcelona la majoria d’escenes, llevat de les d’acció, que s’han enregistrat a Ciutat de Mèxic. Un cop passi la fase de muntatge i postproducció, es preveu que la cinta arribi als cinemes aquesta tardor.

 Després de fer-se un lloc dins el món de la ciència-ficció amb els films “Zulo” (2005), premi especial del jurat internacional en el Festival de Sitges, i “Suspicious Minds”(2010), guanyador de dues Bisnagues de Plata al Festival de Màlaga, Ferrera torna amb una adaptació de la novel·la de Marc Pastor, que portarà els alienígenes a la capital catalana enmig de la xafogor d’un agost barceloní.

El repartiment comptarà amb Ivan Massagué com a protagonista, acompanyat d’Ana Serradilla, Miriam Giovanelli, Silvia Abril, Juanra Bonet i Canco Rodríguez. També hi participaran Fermí Reixac, Amparo Moreno, Brays Fey, Eduard Alejandre i Natàlia Sànchez, entre d’altres.

 Sinopsi

És agost a la ciutat de Barcelona. El Víctor, que treballa amb gent gran fent d’assistent social, pateix una migranya insuportable, que s’ajunta amb la calor asfixiant de l’estiu i la tristesa d’haver-ho deixat amb la seva parella, la Irene. Els seus companys de feina- La Lola, la Nieves, el Diego i el Casu- estan entestats a trobar-li nova companyia, però a ell ni li va ni li ve. De sobte, una onada de suïcidis de gent gran encén totes les alarmes. Ningú pot aclarir el motiu de les morts, que se sumen a la desaparició de la connexió a internet, sense explicació aparent, i als problemes de cobertura que de cop i volta tenen tots els mòbils de la capital. Davant tot aquest desgavell, el Víctor decideix esbrinar què està passant.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: