Es roda el nou curtmetratge d’Estrella Damm, dirigit per Raúl Arévalo

Text – Redacció-Premsa Curtmetratge Estrella Damm. Fotos – Premsa Curtmetratge Estrella Damm.

Álvaro Cervantes, Íngrid García-Jonsson i Marcel Borràsse sumen al repartiment del nou curtmetratge d’Estrella Damm, protagonitzat per Peter Dinklage, el popular Tyrion Lannister de la sèrie “Juego de Tronos”. Tots ells, juntament amb un equip de més de 130 persones, es troben aquests dies rodant la peça en diferents racons del Mediterrani, sota la direcció de Raúl Arévalo, guanyador del Goya a la millor direcció novell en l’última edició dels Premis Goya.

Álvaro Cervantes interpretarà a un dels protagonistes masculins del curtmetratge: “Rodar amb Peter Dinklage ha estat tot un regal d’aquesta professió, però, a més, crec que aquest curtmetratge no deixarà indiferent a ningú. Estem rodant una història de personatges narrada d’una manera molt particular, és cinema sota la batuta de Raúl Arévalo, que va rodar una de les millors pel·lícules dels últims anys”, ha afirmat entre escenes. El jove actor, que va estar nominat al Goya per un dels seus primers treballs interpretatius, “El juego del ahorcado”, és també un rostre popular de la televisió.


Per la seva banda, Íngrid García-Jonsson, nominada al Goya per “Hermosa Juventud”, de Jaime Rosales, serà la protagonista femenina del curt: “Per a mi aquest rodatge és una oportunitat genial de treballar amb gent a qui admiro, i a més a més són gairebé unes petites vacances anticipades, perquè hi ha molt bon ambient i estic gaudint moltíssim. El Raúl és un director amb una visió original i molt clara, tinc moltes ganes que la gent vegi ja el resultat”, ha afirmat l’actriu.

El repartiment el completa Marcel Borràs, que acaba de protagonitzar l’últim treball d’Agustí Villaronga, “Incerta Glòria”, i és un dels rostres televisius del moment gràcies a la seva participació en sèries com “Sé quién eres” o “Cites”: “Em vaig sentir molt afortunat al rebre la proposta d’Estrella Damm, perquè és fantàstic treballar amb el Raúl, després d’haver dirigit aquest tros de pel·lícula que és ‘Tarde para la Ira’, coincidir de nou amb l’Álvaro, conèixer a la Íngrid, que és genial, i per descomptat treballar amb algú com el Peter, un actor brutal, amb força, sensibilitat i sentit de l’humor”.

Aquest és el tercer curtmetratge que Estrella Damm produeix com a part de la seva campanya Mediterràniament, després de “D’acord”, dirigit per Alejandro Amenábar i protagonitzat per Dakota Johnson i Quim Gutiérrez, i “Les petites coses”, dirigit per Alberto Rodríguez i protagonitzat per Jean Reno i Laia Costa.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: