La sèrie “Merlí”, guardonada en els primers Premis Iris del Jurat de l’Acadèmia de Televisió

Text – Redacció-Premsa TV3. Foto – Albert Roca. 

“Merlí”, la sèrie revelació de TV3, produïda per Veranda TV, amb idea i guió d’Hèctor Lozano i direcció d’Eduard Cortés, ha estat reconeguda en la primera edició dels Premis Iris, els nous guardons de l’Acadèmia de Televisió
grup-2

El comitè professional encarregat de la deliberació d’aquests primers Premis Iris del Jurat ha estat format pels Premis Talent de l’Acadèmia: Jorge Salvador, Pedro Ricote i Francisco Díaz Ujados. També han participat, en representació de la Junta Directiva de l’Acadèmia, Valentín Carrera, Rafael Galán i Tacho de la Calle.

Tots ells han decidit guardonar la sèrie “Merlí”, protagonitzada per Francesc Orella i que gira al voltant d’un professor de Filosofia i la relació amb els seus alumnes de Batxillerat, per “apropar la filosofia i el pensament a la societat des de la ficció i pel seu reconeixement internacional”.

La cerimònia de lliurament dels Premis de l’Acadèmia de Televisió es farà el 23 de novembre.

Deja una respuesta

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Salir /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Salir /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Salir /  Cambiar )

Conectando a %s

Blog de WordPress.com.

Subir ↑

A %d blogueros les gusta esto: