“La catedral del mar” roda a Tarragona

Text  – Redacció-Premsa TV3. Foto – Premsa TV3.

Després de fer viatjar el Barri Gòtic de Barcelona al segle XIV, el rodatge de la superproducció de “La catedral del mar” s’ha traslladat als voltants de Tarragona. Entre el que s’hi està gravant aquests dies, i que correspon a diferents episodis, hi ha els moments de l’atac a Barcelona per mar, per part de les tropes castellanes.
sin-titulo-2

El rodatge pels voltants de Tarragona, entre altres, les platges de Tamarit, durarà fins divendres i comptarà amb els actors de la sèrie Aitor Luna, Pablo Derqui, Ginés García Millán, Josep Maria Pou, Hugo Arbues, Lucía Díez, Andrés Lima, Juanma Cifuentes, Jordi Aguilar, Críspulo Cabezas i José Milán.

 En les seqüències d’aquests dies a Tarragona, s’ha comptat amb més de 220 figurants de la zona, un 90% homes entre 30 i 45 anys. A més, es rodarà amb remers professionals, especialistes, “ramaleros”, cavalls i nou genets.

 El rodatge, que va arrencar el 26 d’agost, ja ha visitat moltes localitzacions a Catalunya –entre elles Barcelona i la població bagenca de Cardona–, Extremadura, Madrid, Castella-la Manxa i Castella i Lleó.

 Amb un pla de producció cinematogràfic, gairebé el 80% de les escenes seran rodades en localitzacions exteriors.

Responder

Introduce tus datos o haz clic en un icono para iniciar sesión:

Logo de WordPress.com

Estás comentando usando tu cuenta de WordPress.com. Cerrar sesión /  Cambiar )

Google photo

Estás comentando usando tu cuenta de Google. Cerrar sesión /  Cambiar )

Imagen de Twitter

Estás comentando usando tu cuenta de Twitter. Cerrar sesión /  Cambiar )

Foto de Facebook

Estás comentando usando tu cuenta de Facebook. Cerrar sesión /  Cambiar )

Conectando a %s